Поділитись:

З бюджету Луцька хочуть викроїти кошти на молочку в закладах освіти

Середа, 20 січня 2016, 12:08
З бюджету Луцька хочуть викроїти кошти на молочку в закладах освіти

Щоб не лишати дітей без молока та вершкового масла, через те, що тендер на їх закупівлю не відбувся, в Луцькій міскій раді вирішили за кошти, виділені для гідрохімічного очищення системи опалення, нагодувати малюків.

Кошти, які виділили з бюджету управлінню освіти міськради на гідрохімічне очищення системи опалення вирішили спрямувати на закупку молочки. Таке рішення пояснили відмовою постачальника від тендеру на закупівлю молока й масла внаслідок зростання цін. Про це повідомила на засіданні виконкому 20 січня начальник управління фінансів та бюджету Лілія Єлова.

Як зауважив начальник управління освіти Олег Гребенюк, ці кошти надають тимчасово, оскільки наразі в їх використанні на очистку системи немає нагальної потреби, а "діти не можуть чекати". Проте вже згодом, коли буде потреба, ці кошти повернуть.

Отож запропонували перерозподілити видатки бюджету. Зокрема за рахунок коштів, виділених на гідрохімічне очищення системи опалення, збільшити на 306 тисяч видатки з бюджету управлінню освіти на харчування, а саме спрямувати ці кошти на закупівлю молока та вершкового масла для дітей.

Рішення виконком підтримав.

Надрукувати
мітки:
коментарів