Поділитись:

Юрист із Луцька очолив Одеську кіностудію

Середа, 11 січня 2017, 16:30
Юрист із  Луцька очолив Одеську кіностудію

Директор Одеської кіностудії Андрій Звєрєв, який керував підприємством з червня 2012 року, подав у відставку.

Очолив студію в.о. голови правління приватного акціонерного товариства "Одеська кіностудія" юристу з Луцька Андрію Осіпову. Про це повідомляє Детектор Медіа.

Інформацію в коментарі Укрінформу підтвердила прес-секретар кіностудії Ольга Щербакова.

"У керівництві Одеської кіностудії відбулися зміни. Андрій Звєрєв, який керував підприємством, 10 січня передав свої повноваження виконувачу обов'язків голови правління ПрАТ "Одеська кіностудія" Андрію Осіпову", – зазначила Щербакова.

З її слів, Звєрєв написав заяву за власним бажанням, пояснивши своє рішення завершити професійну діяльність в статусі директора студії кількома причинами: "По-перше, за сімейними обставинами я мушу територіально перебувати в Києві. По-друге, освоюю нову професію продюсера і сподіваюся на самостійне "плавання". По-третє, у складі акціонерів ПрАТ відбулися зміни: основним серед приватних акціонерів став Олександр Ткаченко (генеральний директор групи компаній "1+1"), і управляти студією буде його команда. Однак я радий, що виконав всі поставлені переді мною завдання".

Зараз на кіностудії, за словами Звєрєва, "є кваліфікований технічний персонал, що працює на сучасній техніці, яка може забезпечити кіновиробництво високопрофесійного рівня".

У 2016 році Одеська кіностудія спільно з державою і київським продюсерським центром "Інсайт-Медіа" зняла три повнометражні фільми: "Червоний", "Зрадник" (робоча назва "Операція Марконі") і "Таразі" (про Тараса Шевченка). У цих фільмів вже закінчені знімальні періоди, всі стрічки перебувають в стані "постпродакшина".

Одеська кіностудія стала лауреатом щорічного рейтингу "Народне визнання 2016" – за підтримку дитячого кінематографа і створення фестивалю NEXT, єдиного в Україні конкурсного форуму ігрового, документального та анімаційного кіно для дітей та підлітків. "Президентом і автором фестивалю є Звєрєв", - уточнила Щербакова.

Надрукувати
мітки:
коментарів