Поділитись:

Медики з Луцька обміняються досвідом з польськими колегами

П'ятниця, 13 січня 2017, 15:21

Представники делегації Бартошицького повіту (Польща) відвідали Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, результатои візиту стало підписання угоди про співпрацю.

До медичної установи завітали Войчєх Прокоцкі – староста Бартошицького повіту, Славомір Вуйчік – директор повітової лікарні в Бартошице, Войчєх Стефаняк – директор рятувального відділення лікарні в Бартошице та Малгожата Ядчак – адміністратор захисту інформації повітової лікарні в Бартошице, – повідомляє управління охорони здоров'я міської ради.

З іноземними гостями зустрілися начальник управління охорони здоров'я міської ради Микола Якимчук, головний лікар закладу Олег Куц. Представники делегації ознайомилися з роботою центральної оперативної диспетчерської. Крім того, сторони підписали угоду про співпрацю, у якій передбачено заходи щодо взаємного обміну досвідом, навчання медичного персоналу новітнім методикам надання меддопомоги в екстрених випадках, європейськими алгоритмами порятунку життя тощо.

Реалізація сумісних проектів разом з колегами з Польщі дозволить підвищити якість системи безпеки та медицини катастроф для громади міста та області.

Надрукувати
мітки:
коментарів