Поділитись:

Волинське підприємство "Тиверія" пропонує постачати молоко в Луцькі дитсадки за 8,85 гривень

Понеділок, 25 січня 2016, 14:18

ПП Ковальчук декілька днів постачав молоко в дитсадки Луцька, поки в тендері не взяв участь ТД "Тиверія", який запропонував постачати молочні продукти значно дешевше.

ТД "Тиверія" погодились взяти участь в тендері й постачати молоко за ціною 8,85 гривень за літр. Про це йшлося на засіданні комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 25 грудня.

Начальник управління освіти Олег Гребенюк пояснив, що декілька днів ПП Ковальчук постачав молочку в дитсадки без договору але на умовах гарантійного листа.

"Ми не могли не завозити молока в дитячі садочки ці кілька днів", - запевнив Олег Гребенюк.

Що ж до пропозиції одного з депутатів обдзвонювати потенційних постачальників і пропонувати їм брати участь в тендерах Олег Гребенюк сказав, що в них була така практика, але істотно ситуацію це не змінило.

"Вони кажуть, що з бюджетними коштами не хочуть мати справи, бо візьмуть на 10 копійок, а перевірок будуть мати безліч", - відповів Гребенюк.

Натомість депутати дійшли висновку, що їм необхідно звернути більшу увагу на ці тендери. Тому попросили звітувати про результати тендерних закупівель.

Нагадаємо, раніше Управління освіти Луцької міської ради скасувало тендер п'яти молочних підприємств на закупівлю молока та вершків для дошкільних навчальних закладів Луцька.

Читайте також "РАДИВИЛІВМОЛОКО" ПРОДАВАЛО ЛУЦЬКИМ ДНЗ ПРОДУКЦІЮ ДОРОЖЧЕ, НІЖ ПОСЕРЕДНИКУ, - ДЕПУТАТ

Надрукувати
мітки:
коментарів