Поділитись:

Луцькі комунальники не справляються з розчищенням тротуарів

П'ятниця, 17 лютого 2017, 14:21
Луцькі комунальники не справляються з розчищенням тротуарів

У Луцьку є проблеми з розчищенням прибудинкових територій, прилеглих до офісів, торгових центрів.

Про це під час засідання обласного Антикризового енергетичного штабу розповів начальник управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації Андрій Пиріг, – повідомляє НСТУ ВРД.

Зі слів посадовця, хоч зима завершується, клопотів у комунальників не меншає, особливо це стосується розчищення прибудинкових територій, прилеглих до офісів, торгових центрів.

"Найбільш нестабільне у Луцьку ЖКП №8. Чому там така ситуація склалась? Чи то з керівництвом пов'язано? Сьомий будинок по вулиці Кравчука телефонує, була також серйозна аварія по Волі. На розчищення заметів по дорожній мережі в області залучається від 35 до 55 одиниць комунальної техніки. На сьогодні посипкового матеріалу достатньо для завершення осінньо-зимового сезону", – запевнив Андрій Пиріг.

Занепокоєний такою ситуацією голова Волинської ОДА Володимир Гунчик:

"Майже на всій території міста я не бачив, аби людям можна було пересуватися безпечно. Я не розумію, що в нас пісок закінчився, суміші? Та статистика, яку дає медицина, говорить про те, що різко збільшився процент травматизму", – зазначив він.

Надрукувати
мітки:
коментарів