Поділитись:

У Луцьку просять терміново добудувати школу

Понеділок, 27 лютого 2017, 11:56
У Луцьку просять терміново добудувати школу

У Луцьку просять терміново добудувати КЗ ‹‹Луцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 13 Луцької міської ради››.

Відповідну петицію на сайті Єдиної системи місцевих петицій зареєструвала Наталія Сливка 24 лютого.

Батьківський колектив КЗ ‹‹Луцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 13 Луцької міської ради›› просить якнайшвидше добудувати школу № 13, а саме ту частину, що міститиме спортивний та актовий зали, їдальню, бібліотеку, 12 класних кімнат та чотири спальні кімнати для школи І ступеня.

Зі слів автора петиції, на сьогодні ЛЗОШ № 13, я якій навчається 515 учнів у дві зміни, повністю перевантажена, адже проектна потужність блоку класних приміщень корпусу № 2 становить 300 учнів, а корпусу № 1 – 60 учнів. Проте згідно з технічним висновком 2016 ріку частина навчального корпусу № 1 із дерев'яних конструкцій підлягає знесенню, приміщення спортивного залу визнане незадовільним.

"Школярі змушені переходити з корпусу в корпус: у спортивний зал, у бібліотеку, у їдальню, яка знаходиться в зовсім окремому приміщенні, а для отримання медичної допомоги учні молодшої ланки мусять іти в корпус № 2. Все це не тільки створює великі незручності для школярів та педагогів, а й становить потенційну небезпеку для здоров'я учнів в осінньо-зимовий період", – зазначається у зверненні.

Нагадаємо: аби петицію розглянули депутати Луцької міської ради, її повинні підписати не менше 300 осіб. До слова, упродовж чотирьох днів звернення вже підписали 378 лучан.

До кінця збору підписів залишилось

Надрукувати
мітки:
коментарів