Поділитись:

Фракції "УКРОП" і "Самопоміч" готові йти на перевибори в Луцькраді

П'ятниця, 03 березня 2017, 22:06
Фракції

Депутати Луцької міської ради від фракцій "УКРОП" і "Самопоміч" готові йти на перевибори, аби відновити роботу Луцької міської ради.

Про це йшлося в ток-шоу "Протилежний Погляд LIVE" на телеканалі "Нова Волинь".

Нагадаємо: таку пропозицію озвучив депутат міськради Микола Яручик.

Очільник фракції УКРОП у Луцькій міській раді Ігор Поліщук заявив, що його фракція на 100 % готова йти на перевибори в передбаченому законом порядку.

Секретар Луцькради Юлія Вусенко як представник "Самопомочі" теж підтримує таку позицію. Вона зазначила, що більшість депутатів зацікавлені у виборах міського голови Луцька. По-перше, йдеться про один з найкращих за всіма рейтингами обласних центрів України. По-друге, Луцьк знаходиться фактично на кордоні, тож це місто стратегічного значення.

Зі слів Юлії Вусенко, на цих виборах буде максимально приділена увага законності проведення, щоб не було підкупів виборців і ідентичних результатів на користь однієї партії на різних виборчих дільницях.

"Всі фракції Луцької міської ради погоджуються з тим, що ми готові йти на перевибори, тому що ті заяви, які ми декларували, ми готові виконувати з перевиборами мера", - зазначила вона.

Надрукувати
мітки:
коментарів