Поділитись:

Лучани побоюються, що поряд із церквою в центрі "виростуть" п'ятнадцятиповерхівки

Середа, 19 квітня 2017, 15:33

Мешканці проспекту Волі, 22 стурбовані, що поряд з будівництвом церкви в сквері, навпроти гімназії № 4, виростуть багатоповерхівки.

Мешканці Волі, 22 стурбовані тим, як відбувається будівництво церкви та, відповідно, вирубка дерев на схилі скверу, що на проспекті Волі навпроти гімназії № 4. Про це сказала представниця від мешканців Людмила Гуріна 19 квітня під час засідання "земельної" комісії.

"Лобіюється питання, що поряд з культовою спорудою буде будівництво двох п'ятнадцятиповерхових будинків. Його план було оприлюднено в ЦНАПі та в інтернеті", – сказала Людмила Гуріна.

Людмила Гуріна сказала, що перед Великодніми святами зрізали дерева в сквері, які укріпляли його схил. Відповідно, уже відбувається руйнація і мешканці кажуть, що перший поверх будинку, в якому вони живуть, вже "просів".

Втім голова "земельної" комісії Євгеній Ткачук сказав, що міська рада надала земельну ділянку саме під будівництво храму і цільове призначення під будівництво багатоповерхівок ніхто не змінював.

Начальник управління земельних ресурсів Сергій Шабала додав, що будівництво культових споруд дозволяється у зелених зонах.

В решті мешканцям порадили звернутись з цим питанням ще на "архітектурну" комісію Луцькради, щоб вони розібрались, чи існують якісь дозвільні чи будь-які інші документи на будівництво п'ятнадцятиповерхівок, про які говорять люди.

Надрукувати
мітки:
коментарів