Поділитись:

Спасибі ЖЕКу за підбори

П'ятниця, 28 квітня 2017, 07:40
Спасибі ЖЕКу за підбори

Доброго ранку усім, кому вже не спиться!

"А що ж в ньому доброго?" – засумнівається хтось. І справді: в квартирі +17 (вилізти з-під ковдри – подвиг), гаряча вода – зовсім не гаряча, коти під вікнами всю ніч кричать та й взагалі – в країні криза і йде глобальне потепління…

Завжди є ті, хто знайдуть привід скиглити (навіть якщо все гаразд), – як кажуть, то не так свистиш, то не там літаєш. Не хочуть люди бачити позитиву навколо, а він же є!

Ранок. У вікні – звичний краєвид, який бачу роками. Але ж ні, не зовсім так.

Ви помітили, що по всьому Луцьку від початку весни ремонтують прибудинкові території: кладуть асфальт, встановлюють ліхтарі? Особливо активно це відбувається на вулиці Львівській, на ДПЗ, 33-му кварталі. От і мій двір цього року серед "щасливчиків". Скільки себе пам'ятаю, ніколи ще дорога біля будинку не була такою рівненькою, без брудних калюж і куп каміння, які попсували чимало підборів, особливо ввечері, коли нічого видно. А добрі дядечки з ЖЕКу встановили ще й ліхтар, якого зроду тут не було. Тож тепер і взуття ціле, і повертатись ввечері не страшно. Та й авто припарковані стрункими рядочками (а не за принципом: де не було ями, там і поставив). Позитив? Однозначно, так.

З таких приємних думок, які мимоволі "пробігають" в голові, і складається день, а день за днем – життя. Варто просто захотіти бачити хороше.

На годиннику 7:40. Надворі весна. В кружці – смачна кава. Знову позитив)))

Надрукувати
мітки:
коментарів