Поділитись:

Фестивальний Луцьк

Автор: Оксана Пуняк |
Субота, 13 травня 2017, 07:40

Не раз чую від людей, особливо від лучан, що в Луцьку нудно: ніде піти, нема що робити. Дозволю собі із цим не погодитися.

Так, Луцьк доволі спокійне місто. Точніше, помірковане. Але зовсім не нудне.

Тут чи не щовихідних щось відбувається: чи то спортивні змагання, чи музичний концерт, презентації-виставки, ярмарки чи майстар-класи. А ви знаєте, скільки в Луцьку фестивалів? Я нарахувала щонайменше з десяток. І це тільки тих, які одразу спали на думку. Ось, до прикладу, минулих вихідних пронісся Старим містом фестиваль їжі. Незабором буде "Ніч у Луцькому замку", "Бандершат", новенький Meridian Lutsk. А ще в Луцьку є свято морозива, фестиваль сім'ї, джазфест, "Поліське літо з фольклором", фестиваль вишиваних рушників – на будь-який смак і стиль. Справа в тім, що не всі про ці події знають.

Нашим фестивалям бракує потужної реклами. Місто завішане анонсами про концерти Винника, Полякової, "Онуки" і будь-кого ще, а оголошень про так би мовити "рідні" заходи – катма. Хіба що в інтернеті гуляють анонси, та й то не завжди. Прикро.

Насправді в Луцьку стільки всього – але все на купу. А варто було б якось відсортувати. Хочеться якоїсь структурованості і більше інформації. Адже якщо й лучани не знають про те, що відбувається у їхньому місті, то для чого взагалі витрачати гроші на організацію різноманітних дійств? Безліч ідей і ресурсів ідуть в нікуди, якщо не мають належної підтримки. Треба навчитися рекламувати своє місто, а от із кількістю подій в Луцьку, думаю, все в порядку.

Надрукувати
мітки:
коментарів