Поділитись:

Суд у справі Вусенко умисно затягують?

Понеділок, 15 травня 2017, 16:43
Суд у справі Вусенко умисно затягують?

Представник від Луцької міської ради Олександр Рачков вкотре не з'явився у суд за позовом Юлії Вусенко і залишив клопотання про відкладення судового засідання.

Суддя Луцького міськрайонного суду Валентина Пушкарчук повідомила, що Олександр Рачков написав заяву, що він неналежним чином був повідомлений про сьогоднішнє судове засідання і просить суд відкласти розгляд справи. Про це вона сказала 15 травня під час розгляду справи за позовом Юлії Вусенко до депутата Луцькради Григорія Пустовіта, Луцької міської ради та третьої сторони у справі Ігоря Поліщука щодо визнання нечинним рішення Луцькради про дострокове припинення її повноважень як секретаря Луцькради та про поновлення Вусенко на посаді.

"Пустовіт, ви так гарно розказували, як злагодженно працює міська рада, що аж представник не ходить на засідання. Він же має там якусь іншу вже посаду? (Нині Рачков є заступником Луцького міського голови, а коли справу починали розглядати в суді, був на посаді начальника юридичного відділу ЛМР, – «Конкурент»). Поліщуку привіт передавайте від суду", – звернулась до відповідача Григорія Пустовіта Валентина Пушкарчук.

Читайте також:СУД У СПРАВІ ВУСЕНКО: ЗАСЛУХАЛИ ПУСТОВІТА ТА ВЗЯЛИ ПЕРЕРВУ У ЗАСІДАННІ

Представник Ігоря Поліщука на судовому засіданні Віктор Веремчук сказав, що підтримує заяву Рачкова про відкладення розгляду справи. Оскільки він чекає результатів службового розслідування у Луцькій міській раді стосовно відрядження Юлії Вусенко як секретаря Луцькради, 17 березня 2017 року.

"Міська рада є відповідачем і, безперечно, що в юридичному відділі зараз відбуваються певні речі, пов'язані зі зміною начальника. Слід забезпечити можливість явки представника Луцької міської ради", - сказала представник відповідача Григорія Пустовіта Наталія Андріяш.

Читайте також: ГОЛОВНИЙ ЮРИСТ ЛУЦЬКРАДИ СТАВ ЗАСТУПНИКОМ МІСЬКОГО ГОЛОВИ

Втім адвокат Юлії Вусенко Володимир Гурін сказав, що не варто відкладати розгляд справи, оскільки представник Луцької міської ради був на попередніх судових засіданнях і сторони мали можливість поставити йому запитання. Пізніше його присутність у судовому засіданні не визнавалась судом обов'язковою. Також Гурін зауважив, що Рачков був повідомлений про судове засідання належно, інакше чому він саме на це судове засідання підготував і відправив клопотання.

Григорій Пустовіт зазначив, що завантаженість роботою працівників Луцькради, а саме заступників роботою, якраз таки і завадила Рачкову з'явитись на суд.

Втім Володимир Гурін зауважив, що відповідачем є Луцька міська рада, а не конкретно Олександр Рачков. Тому, якщо в нього не виходить з'явитись до суду, то це міг би зробити інший представник, уповноважений представляти міську раду у судах, і не затягувати розгляд цієї справи.

Але суд ухвалив відкласти розгляд справи на 2 червня на 11:00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
19 квітня 2024
17 квітня 2024
15 квітня 2024
12 квітня 2024
11 квітня 2024
10 квітня 2024
07 квітня 2024