Поділитись:

У Луцьку виявили "секретну" квартиру, за яку ніхто не платив (фото)

Четвер, 25 травня 2017, 17:01

Працівники ДКП "Луцьктепло" виявили втрати гарячої води у будинку на вулиці Кравчука, 10.

При детальному обстеженні з'ясували, що приміщення на першому поверсі, яке колись було колясочною, переобладнали під квартиру, – повідомляє прес-служба КП "Луцьктепло".

Зараз тут проживають люди, є прилади опалення, розбір гарячої та холодної води, ванна, санвузол. Оплату за надання послуг з централізованого опалення та гарячого водопостачання цього приміщення не проводять.

Зауважимо, що комунальники робили декілька спроб проінспектувати новостворену квартиру. Проте двері були постійно зачиненими. Випадково, у суботу, тепловикам відчинили. Виявилося, що в цьому приміщенні проживає двірник ТОВ "МЖК".

Відтак, пані доведеться сплатити за опалення та гарячу воду 11,5 тисяч гривень у розрахунку за останні три роки. Сума може бути меншою, якщо мешканка нової квартири надасть відповідні документи, а саме, дозволи на переобладнання приміщення з певного терміну.

Наразі гаряче водопостачання перекрито до встановлення комерційного приладу обліку (адже досі не вдалося з'ясувати скільки людей проживає в цьому приміщенні).

Цим фактом також зацікавилися представники "Луцькводоканалу" та "Волиньобленерго". Незабаром секретну квартиру відвідають ще дві спеціальні комісії.

Надрукувати
мітки:
коментарів