Поділитись:

Що думають лучани про міські пляжі (фото)

Неділя, 11 червня 2017, 19:20

Луцькі комунальники прозвітували про готовність міських пляжів до купального сезону. Прибрані території, пофарбовані кабінки для переодягання, смітники, лавки, облаштовані сходи в воду...

Але чи достатньо цього відпочивальникам, чи ходять лучани на ці пляжі, чи все їм подобається? "Конкурент" запитав про це у самих містян.

Роман і Олеся:

Луцькі пляжі? Там, де Стир? Знаю, але не буваю там. Теремнівські ставки теж не відвідую, бо там брудно. Хоч там і чистили, але все одно брудно. І ці історії про людей, які там тонуть, викликають відразу... На Волині подобається відпочивати на Світязі, на Шацьких озерах – там найчистіше, найкраще. Час від часу може бути Озерце, якщо з компанією друзів.

Ліза, Віта, Ангеліна:

У Луцьку хороших пляжів немає. Таких, щоб прибраних, немає. На Стиру є, але там організували щось мінімальне, де можна просто покупатися в річці, але щоб аж пляж, облаштований всім, з роздягальнями, щоб пісок був, то немає в Луцьку. Ми там не буваємо. Були на Теремнівських ставках, але там теж недобре. На Волині подобається відпочивати на Світязі, на Білому озері.

Юрій:

Не відвідую пляжі в Луцьку. Скільки в Луцьку живу (з народження), то купався тільки в Теремно. А Стир брудний... Відпочиваємо на Світязі чи їздимо на сільські озера, річки. Озер є багато.

Ярослава:

Ой, ні, в Луцьку точно не відвідуємо. У мене вдома пляж. На Світязі раніше відпочивали, але давно вже не були. В Луцьку – абсолютно не ходимо на пляж.

Юлія:

Луцькі пляжі не відвідуємо. В мене за 25 км бабуся в селі живе, то їздимо туди на озеро.

Тетяна:

Зазвичай їжджу в Рівненську область, там є Біле озеро. В Луцьку була раз чи два на пляжі, але не сподобалось.

Роман:

Луцькі пляжі не відвідуємо. Ні в парку Лесі Українки, ні в Теремно. Теремнівські ставки відвідували минулого року, там відносно нормально. Але можна було б краще, звичайно. Трохи там брудно. Любимо відпочивати, як і всі, на Світязі чи закордоном. Ще буваємо в Хрінниках.

Надрукувати
мітки:
коментарів