Поділитись:

Лучанин виграв мільйон у "Лото-Забаві"

Вівторок, 13 червня 2017, 10:21
Лучанин виграв мільйон у «Лото-Забаві»

Виграшний лотерейний білет "Лото-Забави" на один мільйон гривень придбали в Луцьку.

Про це повідомив оператор державних лотерей "М.С.Л.", – повідомляють Українські національні новини.

Переможець став сьомим мільйонером "Лото-Забави" за 2017 рік.

"Цей щасливчик став вже сьомим, кому пощастило на суму із шістьма нулями у цьому році. А всього ж за весь час проведення "Лотозабава" мільйонерами та мультимільйонерами стали вже 266 українців", – повідомили у "М.С.Л."

Лотерейний білет № 0009982 придбали у "ЛОТО-маркеті" за адресою: м.Луцьк, проспект Перемоги, 10.

"Оператор державних лотерей "М.С.Л." вітає гравця з перемогою та з нетерпінням очікує на нього у найближчому представництві для оформлення призу. Перелік представництв та їх адреси можна знайти на офіційному сайті компанії", – йдеться у повідомленні прес-служби "М.С.Л."

Крім того, переможця запрошують до Києва для участі у спеціальній VIP-програмі – "Два дні з життя мільйонера" від "Клубу мільйонерів "М.С.Л.", яка передбачена для двох осіб: переможця та його супутницю чи супутника.

Нагадаємо, минулого року "Лото-Забава" була внесена до Національного реєстру рекордів України. Експерти зафіксували, що завдяки "Лото-Забаві" в Україні з'явилася найбільша кількість українських лотерейних мільйонерів.

"Лото-Забава" визнана також найпопулярнішою лотереєю серед населення.

Довідка:

на українському ринку державних лотерей працює три компанії: "УНЛ" (Українська національна лотерея), "Патріот" і "М.С.Л." (Молодьспортлото). Найбільшим оператором лотерей визнано "М.С.Л.". Однак "Патріот" і "М.С.Л." намагаються прибрати з ринку за допомогою санкцій РНБО і ліцензійних умов, які розробив Мінфін. При цьому проти "М.С.Л." ввели санкції на підставі листа 7-річної давності власника компанії Георгія Ложенка. Тоді "М.С.Л." запропонував Мінфіну проект фінансування Євро-2012, в якому партнером було зазначено "Альфа-банк". Банк ніколи не входив в структуру "М.С.Л.". Єдині фінансові відносини "М.С.Л." і "Альфа-банк" – це звичайний кредит.

Незважаючи на те, що СБУ відмовилася від своїх претензій до "М.С.Л.", головного конкурента "УНЛ" все одно залишили під санкціями.

Надрукувати
мітки:
коментарів