Поділитись:

Вусенко повідомила в прокуратуру про кримінал Поліщука (документ)

Вівторок, 13 червня 2017, 14:44

Юлія Вусенко просить прокуратуру відкрити кримінальне провадження щодо Ігоря Поліщука та притягнути його до відповідальності за невиконання Постанови Луцького міськрайонного суду.

Відповідну заяву правоохоронцям передали 13 червня, – повідомляє ВолиньPost.

"02 червня... Луцьким міськрайонним судом Волинської області ухвалено постанову, якою мене поновлено на посаді секретаря Луцької міськради з 16 березня 2017 року, а рішення Луцької міськради №19/1 від 15 березня 2017 року "Про дострокове припинення повноважень секретаря міської ради Вусенко Ю.В.", визнано не чинним та скасовано", – йдеться в документі.

"З дня надходження до Луцької міськради постанови про відкриття виконавчого провадження (06.06.2017р.) та офіційного повідомлення Поліщука Ігоря Ігоровича про необхідність забезпечити виконання Постанови Луцького міськрайонного суду від 02.06.2017р. пройшло вже сім днів, однак по даний час постанова суду не виконана та фактично на посаді секретаря Луцької міської ради мене не поновлено", – вказано в документі.

У таких діях в.о. мера є ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст. 382 КК України, тому в правоохоронців є всі підстави зареєструвати кримінальне провадження. До слова, це порушення караєтьсяштрафом від п'ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Тож Юлія Вусенко просить відкрити кримінальне провадження щодо Поліщука та притягнути його до відповідальності.

У коментаріІнформаційному агентству ВолиньPost Юлія Вусенко розповіла: Ігор Поліщук раніше казав, що готовий виконувати рішення суду.

"На жаль, за цими словами нічого не стояло", – додала вона.

Тому Юлія Вусенко звернулася зі скаргою до прокуратури.

"Я буду діяти згідно чинних законів та використаю всі законні інструменти впливу на ситуацію, які існують", – мовила вона.

Надрукувати
мітки:
коментарів