Поділитись:

Лучанам вимкнуть теплопостачання через борги "Луцьктепла"?

Понеділок, 08 лютого 2016, 17:30
Лучанам вимкнуть теплопостачання через борги

Через борги ДКП "Луцьктепло" перед ПАТ "Волиньгаз" лучани можуть залишитись без тепла.

На ДКП "Луцьктепло" обіцяють залучити всі можливі варіанти для вирішення проблеми з боргом. Про це йшлося на засіданні тимчасової контрольної комісії міської ради з вивчення проблем діяльності ДКП "Луцьктепло" 8 лютого.

Депутат Луцької міської ради Ігор Поліщук поцікавився в директора ДКП "Луцьктепло" Юрія Паращія, як вони планують вирішувати питання з боргом перед ПАТ "Волиньгаз", адже є ризик, що їм просто відключать газопостачання і, як наслідок, Луцьк лишиться без тепла.

"Наскільки мені відомо, відключення по газу має бути завтра. Бо я знаю, що в п'ятницю вам так і не вдалось нічого вирішити.Мирослав Коротя (голова правління ПАТ "Волиньгаз" -Конкурент) мені сказав, що ще почекає до понеділка", – додав депутат Луцької міської ради Сергій Була.

Читайте також "ЛУЦЬКТЕПЛО" МОЖЕ ЗАЛИШИТИСЯ БЕЗ ГАЗУ, А ЛУЧАНИ – БЕЗ ГАРЯЧОЇ ВОДИ

Як стало відомо на комісії, ДКП "Луцьктепло" має заборгованість перед "Волиньгазом" - 12 мільйонів гривень і 9 мільйонів гривень авансу. За словами Сергія Були, Мирослав Коротя сказав, що отримав вказівку від керівництва акціонерного товариства, в разі несплати заборгованості, відключити "Луцьктепло" від газопостачання повністю.

Натомість Юрій Паращій запевнив, що якби в нього були кошти на рахунках, то він би їх перекинув на погашення боргу. Однак наразі стараються вирішити це питання, підключивши до його вирішення як Луцького міського голову, так і голову Волинської обласної державної адміністрації.

"Підключаємо і пробуємо всі можливі варіанти вирішення ситуації", - запевнив директор ДКП "Луцьктепло".

Надрукувати
мітки:
коментарів