Поділитись:

Скільки коштують однокімнатні квартири у різних регіонах України (Інфографіка)

Неділя, 18 червня 2017, 11:33

Однокімнатне житло за найвигіднішими цінами в усіх регіонах України можна придбати на окраїнах обласних центрів.

Дані інфографіки відображають середні ціни на однокімнатні квартири в новобудовах на околицях обласних центрів України на початку літа 2017 року. Інформує портал Domik.ua.

Результати опитування показали, що найвигідніші ціни на придбання житла відзначені в окраїнних районах обласних центрів України.

В інфографіці представлені середні ціни на однокімнатне житло в новобудовах України. Вартість об'єктів може змінюватися, оскільки залежить від планування, площі і наявності ремонту в квартирі.

Найдорожче можна купити однокімнатну квартиру в новобудові у Києві. Середня вартість такого житла тут становить 45 000 доларів. В інших центральних регіонах України найвищі ціни на придбання таких житлових об'єктів зафіксовані в Дніпрі - 22 000 доларів. Найбільш низькі показники відзначені в двох містах - Полтаві та Черкасах. Ціни на однокімнатні квартири тут досягають 15 000 доларів.

У Західній Україні середні ціни на покупку однокімнатних квартир в нових будинках варіюються від 19 000 доларів до 27 000 доларів. Найдешевші об'єкти виставлені на продаж в Ужгороді та Хмельницькому - 19 000 доларів. Найвища вартість житла виявлена ​​у Львові - 27 000 доларів.

У Східній Україні невисокі показники відзначені в Запоріжжі. Придбати квартиру тут можна за 24 000 доларів. Найдорожче купити однокімнатне житло можна в Харкові - за 25 000 доларів.

У Південній Україні найвищі ціни на квартири в новобудовах простежуються в Одесі - 42 000 доларів. При цьому, в Херсоні можна придбати однокімнатне житло за вигідною ціною - 14 000 доларів.

У Північній Україні найбільш дорогі об'єкти продаються в Житомирі - за 19 000 доларів. Невисока вартість однокімнатних квартир в новому житловому комплексі відзначена в Чернігові - 14 000 доларів.

Надрукувати
мітки:
коментарів