Поділитись:

Депутати Луцькради проголосували за зміни до бюджету

Четвер, 29 червня 2017, 15:34

Депутати Луцькради проголосували за проект рішення, який стосувався змін до бюджету і без ухвали якого працівники "Луцьктепла", ЛПЕ могли залишитися без зарплат.

Після обідньої перерви депутати повернулись до розгляду питання змін до бюджету Луцькради. Голосування відбулось 29 червня під час сесії Луцькради.

Депутат та голова "бюджетної" комісії Борис Смаль сказав, що є пропозиція від комісії через те, що питання до змін бюджету вже розглядалося і каменем спотикання стала "перекидка" 10, 5 мільйона гривень з добудови школи на будівництво дороги на вулиці Липинського. Відтак комісія пропонує проект рішення ухвалити в такій редакції, в якій він і був, але в розділі, де йдеться про зняття коштів з добудови школи, замість суми 10, 5 мільйона гривень вказати лише 10 мільйонів.

"Рішення щодо школи – політичне, бо пропонується не 10 500 млн гривень зняти, а саме 10", – зауважив депутат Тарас Шляхтич.

Депутат Павло Данильчук сказав, що не розуміє, чому працівники тих чи інших політичних сил не хочуть іти на компроміс. Також попросив не маніпулювати і не говорити, мовляв, якщо депутати не проголосували за зарплати "Луцьтепла" – це неправильнно, бо ніхто проти "Луцьктепла" не голосував.

"Ви не захотіли йти на компроміс, а без пошуку компромісу буде важко вам продавлювати рішення", – сказав Павло Данильчук.

Депутат Григорій Пустовіт зауважив, що йдеться не про зняття 10 мільйонів з добудови 27-ї школи, а вклад цих коштів в дорогу, що, зі слів Пустовіта, є вкладенням у розвиток інфраструктури тієї ж таки школи.

Втім після обговорень депутати все ж таки проголосували за проект рішення "Про внесення змін до рішення міської ради від 12.01.2017 № 17/12 "Про бюджет міста Луцька на 2017 рік" з врахуванням змін".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЛУЦЬКУ ВІДКЛЮЧАТЬ ГАРЯЧУ ВОДУ

Надрукувати
мітки:
коментарів