Поділитись:

Юлія Вусенко виграла апеляцію

Вівторок, 04 липня 2017, 18:36

Львівський апеляційній адміністративний суд в повному обсязі задовольнив позов Юлії Вусенко.

Про це Юлія Вусенко написала у мережі Facebook.

"Мою апеляційну скаргу задоволено в повному обсязі, позивні вимоги інших учасників відхилено", – йдеться у дописі.

Як Юлія Вусенко пояснила Конкуренту, загалом було 4 апеляційні скарги.

"Була апеляційна скарга нашої сторони, Пустовіта, Поліщука і Луцької міської ради. Вони всі чотири розглядалися в судовому засіданні", – зазначила вона.

Депутатка наголошує, що якщо луцький міський суд задовільнив лише одну з кількох позовних вимог, то апеляційний суд задовільнив позовні вимоги повністю.

"Абсолютно повністю з 16 березня мене суд поновив на посаді і скасував рішення про призначення Ігоря Поліщука секретарем Луцької міської ради", – коментує Юлія Вусенко.

Із повідомленням про рішення суду захист Вусенко планує прийти в Луцьку міську раду 5 липня.

"Але зараз про це все ми будемо повідомляти Пустовіта", – додає депутатка.

Нагадаємо: 2 червня завершився розгляд справи "Вусенко проти Пустовіта", яку 15 березня з порушенням законів України усунули з посади секретаря міськради. Суддя вирішила, що Юлію Вусенко мають поновити на посаді та скасувала розпорядження про її усунення.

У постанові судді Луцького міськрайонного суду Валентини Пушкарчук зазначається, що Юлію Вусенко поновлять на посаді секретаря Луцької міської ради з 16 березня.

Проте секретар міськради Ігор Поліщук зазначив, що у справі буде подана апеляційна скарга. Він зауважив, що прохання про визнання незаконним рішення міськради про обрання Ігоря Поліщука секретарем суд не задовольнив. Тому Ігор Поліщук залишається чинним секретарем міськради і виконувачем повноважень міського голови. Він наголосив, що суд чітко вказав: відмовити в задоволенні позовної вимоги про визнання рішення про обрання Ігоря Поліщука секретарем міськради недійсним. Справа повинна бути вирішена по суті в апеляційному суді.

Також депутати Луцькради не підтримали виконання рішення суду щодо поновлення Юлії Вусенко на посаді секретаря.

Після цього секретар ради Ігор Поліщук сказав, що ухвала судді Луцького міськрайонного суду щодо виключення з мотивувальної частини абзацу, де обов'язки щодо поновлення Юлії Вусенко на посаді було покладено на міську раду, є недійсною. Тож на ухвалу була подана апеляційна скарга.

4 липня, відбулося засідання у Львівському апеляційному адміністративному суді.

Надрукувати
мітки:
коментарів