Поділитись:

До кінця серпня Вересневе підключать до міської каналізації

Вівторок, 11 липня 2017, 11:53
До кінця серпня Вересневе підключать до міської каналізації

Роботи із підключення мікрорайону Вересневе до загальноміської каналізаційної мережі планують завершити у серпні.

Про це йшлося під час оперативної наради 11 липня, – повідомляє відділ інформаційної роботи міської ради.

Заступник міського голови Костянтин Петрочук повідомив, що на завершальній стадії перебуває розробка проектно-кошторисної документації на будівництво каналізації у мікрорайоні Вересневе, аби відвести стоки з Вересневого у загальноміську каналізаційну мережу. Роботи із підключення каналізації планують завершити до кінця серпня.

Повертаючись до теми смороду у місті, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт зазначив, що одне зі основних джерел неприємного запаху – Гнідавський цукровий завод – знаходиться поза межами міста Луцька. Тому вирішення проблеми поширення смороду вулицями обласного центру – це спільна відповідальність місцевої влади, Волинської обласної державної адміністрації та Луцької районної ради.

Також у місті почастішали випадки виявлення інших джерел смороду, які мають локальний характер.

"Останнім часом багато скарг з приводу неприємного запаху надходить від мешканців центральних вулиць, 33-го та 40-го кварталів, вулиці Набережної. Працівники департаменту муніципальної поліції спільно з відділом екології міської ради активно працюють у напрямку виявлення несанкціонованих скидів нечистот у водойми та інші невстановлені місця. Дякую усім небайдужим лучанам, які долучаються до цього процесу, оперативно повідомляючи відповідні служби про подібні випадки", – підкреслив Григорій Пустовіт.

Надрукувати
мітки:
коментарів