Поділитись:

Луцький "CITY PARK" запрошує дітей на безкоштовні тренування (фото)

Четвер, 13 липня 2017, 21:00
Луцький

Луцький соціальний проект Андрія Покровського "City Park" та соціальна програма "МИ СВІДОМІ" запрошують дітей до занять у безкоштовних спортивних секціях.

Тренування з футболу, баскетболу та волейболу з понеділка до суботи з 9:00 до 15:00 відбуваються на новітньому універсальному майданчику, який розташований на території "Сіті Парку". У ці ж дні з 15:00 до 21:00 безкоштовно користуватися майданчиком для гри в міні-футбол, баскетбол, волейбол та великий теніс може будь-хто. У неділю безоплатне користування спортивними майданчиком діятиме увесь день (з 9:00 до 21:00).

"Поки триває літо, треба якомога більше залучати дітей до активних занять. А в місті це не завжди просто зробити. Тому такі спортивні секції виручають батьків і діти залишаються задоволеними. До того ж на території "Сіті Парку" така можливість безкоштовна. Щоразу до нас приходить більше дітей – і всім дуже подобається", – зазначив тренер Роман.

Для запису, уточнення розкладу занять, а також для бронювання спортивного майданчика телефонуйте за номером: 095 226 59 54.

Луцький

Луцький

Луцький

Луцький

Луцький

Луцький

Луцький

Луцький

Луцький

Луцький

Нагадаємо: відкриття оновленого "Сіті Парку" відбулося 1 липня.

Луцький

На його території коштом мецената Андрія Покровського офіційно відкрили універсальний спортивний майданчик, галерею вуличного мистецтва – "4/8 Gallery", встановили столи для пін-понгу та дизайнерські лавки.

Надрукувати
мітки:
коментарів