Поділитись:

На добудову школи № 27 у Луцьку дали ще 10 мільйонів

П'ятниця, 14 липня 2017, 11:58
На добудову школи № 27 у Луцьку дали ще 10 мільйонів

Верховна Рада України прийняла рішення про внесення змін до держбюджету на 2017 рік і виділила держсубвенцію у розмірі 10 мільйонів гривень на будівництво школи № 27 у Луцьку.

Кошти передбачені згідно з розпорядженням Кабінету Міністрів №463-р від 12.07.2017 року щодо переліку питань про розподіл у 2017 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення соціально-економічного розвитку окремих територій, – повідомляє Волинське Агентство Розслідувань.

Їх виділення вже погодив на засіданні комітет ВР з питань бюджету, тож найближчими днями вони надійдуть місцевим бюджетам. На добудову школи № 27 у 55-му мікрорайоні Луцька з державного бюджету виділено 10 мільйонів гривень субвенції.

"На добудову 27-ї школи виділили ще 10 мільйонів. Ми постарались, бо для Луцька це, можна сказати, – "стратегічний об'єкт", який потрібно добудувати у найкоротші терміни. Лучани просили — ми докладаємо максимум зусиль. Було виділено 5 мільйонів, зараз – ще 10. Але потрібно ще розуміння міської влади, що ця школа потрібна саме мешканцям Луцька, тому повинна бути підтримка і належне фінансування також і з місцевого бюджету", – заявив народний депутат Ігор Лапін.

10 мільйонів скерують не у Луцький міський, а у Волинський обласний бюджет, адже замовником будівництва є Департамент капітального будівництва ОДА.

Також з державного бюджету сьогодні виділили 607 тисяч гривень на придбання обладнання для реабілітаційного центру Волинської обласної клінічної лікарні.

Надрукувати
мітки:
коментарів