Поділитись:

Гнідавський завод повідомив коли припинить відкачувати відходи Вересневого

Неділя, 23 липня 2017, 11:26
Гнідавський завод повідомив коли припинить відкачувати відходи Вересневого

Гнідавський цукровий завод попередив міськраду, що з 25 серпня припинить відкачувати фекальні відходи з мікрорайону Вересневе на поля фільтрації.

Неприємний запах в місті повністю не зник але періодичність його появи зменшилась. Про це розповів заступник Луцького міського голови та депутат Луцькради Костянтин Петрочук 20 серпня в ефірі передачі "Луцький депутат".

За словами депутата нині сморід з'являється на декілька годин зранку і увечері. Також Костянтин Петрочук казав, що ця проблема не може вирішитись за два дні, адже Гнідавський цукровий завод 15 років відкачував фекальні відходи з Вересневого на поля фільтрації.

"На сьогодні, те, що стосується міської ради, є припис про усунення факту відкачування заводом фекальних відходів з Вересневого. Вже виділені кошти міською радою і завершено проект на добудову другої черги каналізаційних мереж. Зараз ми на етапі експертизи, після якої приступаємо безпосередньо до виконання робіт", - сказав Костянтин Петрочук і додав, що цукровий завод прислав міській раді попередження про те, що з 25 серпня зупиняє відкачування фекальних відходів міста на поля фільтрації. Саме тому міська рада буде максимально старатись щоб вписатись у ці строки і до початку навчального року "забрати" фекальні відходи в міську мережу.

Надрукувати
мітки:
коментарів