Поділитись:

#Сім_сорок: Непокаране зло зростає

Четвер, 03 серпня 2017, 07:40
#Сім_сорок: Непокаране зло зростає

Головному редактору "Волинь 24" Юрію Ричуку погрожують. Погрожують за одне написане слово в соцмережі – альказельцер. Обіцяють, що скоро він напише про "інвалідний візок".

Пам'ятаю, у 2011 році тодішній депутат Луцької міської ради Євген Ткачук, в якого зараз намагаються забрати мандат, теж спробував бикувати щодо моєї скромної персони.

"Я забороняю давати вам якісь коментарі від мого імені в газеті. Все. Щоб не було потім проблем", - розказував Євген Ткачук в телефонну трубку.

Після цього в прокуратурі депутат розповідав, що він мав увазі, щоб У НЬОГО не було проблем. До речі, тоді перша подана заява десь загубилася в стінах правоохоронного органу і так і не була зареєстрована. Довелося подавати ще одну.

Зрештою, кримінальну справу, порушену за ст. 171 Кримінального кодексу України (перешкоджання законній професійні діяльності журналіста) закрили за відсутністю складу злочину.

Нещодавно проводив невелике дослідження щодо перешкоджання професійній діяльності журналістів на Волині. Так ось, за п'ять останніх років ЖОДНА справа не була доведена до суду.

Непокаране зло зростає. Різні девіантні елементи відчувають свою безкарність і продовжують тиснути на журналістів. Чим далі, - тим більш нахабно. І якщо зараз імпотентна міліція не доведе справу з Ричуком до судового вироку, тим більше, що є предостатньо зачіпок щодо розкриття цього злочину, то переконаний, що наступний злочин проти волинських журналістів не обмежиться погрозами.

Я дуже хочу, щоб я помилявся.

Надрукувати
мітки:
коментарів