Поділитись:

У Луцьку викрили підпільні гральні заклади

Четвер, 03 серпня 2017, 14:04

Правоохоронці здійснили обшуки у п'яти приміщеннях, які функціонували як інтернет-клуби та місця розповсюдження державних лотерей.

Як виявилося, насправді ж там незаконно надавали послуги у сфері грального бізнесу шляхом доступу через мережу Інтернет до віртуальних казино з обов'язковою умовою сплати гравцем грошових коштів адміністратор, – інформує прес-служба прокуратури Волині.

У ході обшуків, які відбулися 2 серпня, працівниками поліції виявлено та вилучено 69 системних блоків, 71 монітор, 48 флеш-карт, 2 платіжні термінали "PayBox", 2 апарати для друку кодів доступу до гральних серверів, Wi-Fi-роутери, комплектуючі до комп'ютерної техніки, телевізор, мобільний телефон, чеки, чорнові записи та бухгалтерські документи, які вказують на причетність фігурантів до незаконної діяльності у сфері грального бізнесу, а також грошові кошти у сумі 20 тис. грн.

Усього вилучено майна на суму понад 600 тис. грн.

Нині вирішується питання про накладення арешту на вилучене майно та подальше його направлення до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центу МВС України для проведення експертних досліджень.

Надрукувати
мітки:
коментарів