Поділитись:

Працівники ЛПЕ блокували дорогу біля Луцькради

Вівторок, 08 грудня 2015, 10:35
Працівники ЛПЕ блокували дорогу біля Луцькради

Працівники Луцького підприємства електротранспорту перекрили рух вулицею Богдана Хмельницького перед будівлею міської ради.

Таку акцію протесту вони розпочали 8 грудня, о 8:00, через численні борги підприємства із заробітної плати. На вулицю із закликами до виплати зарплат та "діалогу з народом" вийшли не лише водії ЛПЕ, а й інші працівники.

Страйкарі заявляють, що підприємство знаходиться у стані занепаду та невдовзі може збанкрутувати.

За словами одного з працівників ЛПЕ Ігора Сидорука, електрики чи слюсарі, які працюють цілодобово, заробітної плати не отримують взагалі, на відміну від водіїв, яким виплачують хоча б частину.

Головна проблема, на думку заступника міського голови Сергія Григоренка, полягає у тому, що головною проблемою держава розраховується за пільгове перевезення пасажирів не в повному обсязі.

За його словами, міська влада готова до діалогу з центральними органами влади, аби відповідні структури розрахувалися з Луцьким підприємством електротранспорту.


Після завершення акції представники міської ради пообіцяли обговорити з протестувальниками нагальні проблеми підприємства.

Нагадаємо, напередодні, 7 грудня, страйкували працівники однієї з фірм фінансово-промислової групи "Континіум", перекривши в'їзд на нафтобазу.

Працівники ЛПЕ блокували дорогу біля ЛуцькрадиПрацівники ЛПЕ блокували дорогу біля ЛуцькрадиПрацівники ЛПЕ блокували дорогу біля Луцькради

Надрукувати
мітки:
коментарів