Поділитись:

Луцьк охопила баскетбольна "лихоманка" (фото)

Неділя, 13 серпня 2017, 21:00

Луцьк все більше починає дихати баскетболом: упродовж багатьох тижнів, всі охочі могли спостерігати за баталіями Аматорської баскетбольної ліги Луцька, яка відкрила чимало нових імен. Сьогодні ж в обласному центрі Волині відбувся етап Чемпіонату України з баскетболу 3х3, де розігрувалися путівки до фіналу, який відбудеться 24 серпня у Києві.

Переможців визначали у неділю, 13 серпня, на території соціального проекту Андрія Покровського "CityPark".

Головний суддя змагань Дмитро Чайковський відзначив, що нині формат 3х3 включено до програми Олімпійських ігор, через що він набирає неабикої популярності.

У юнацькій збірній України 3х3 грає лучанин Максим Дейна, який вразив багатьох поціновувачів цього спорту своєю грою на світовій першості у Китаї.

Окрім цього, Чайковський зауважив, що на Волині є люди, яким баскетбол небайдужий та подякував депутату Луцької міської ради Андрію Покровському за новий майданчик, на якому можна проводити змагання високого рівня.

"Чудово, що в нас є місця для проведення таких змагань. Хочу подякувати Андрію Володимировичу Покровському, який вкладає значні ресурси в розбудову нашого міста і підтримує спорт. Ми будемо продовжувати співпрацю з меценатом. Дуже вдячні "СітіПарку" за таку арену", – сказав він.

Також рефері відзначив спонсорів змагань: інтернет-магазин "SlamCity", ТМ "Забіяка", інтернет-магазин "Lazeika" та питного партнера "Червона калина".

"Директор "SlamCity", який виступив генеральним спонсором турніру, Віктор Поліщук – великий ентузіаст. Він активно розвиває баскетбол, особливо в Ковелі, де є чимало хороших гравців", – зазначив Дмитро.

Учасники баскетбольного дійства були розділені на дві групи: дорослу та юнацьку. Упродовж всіх матчів, можна було спостерігати напружену боротьбу та якісний баскетбол, особливо, під час головних ігор.

У підсумку путівку до юнацького фіналу здобула команда "WASTED", яка у вирішальній "битві" переграла "Волинських Бродягах". Гравець "WASTED" Ярослав Войтович отримав нагороду "Найцінніший гравець" серед юнаків

Дорослу категорію, підтвердивши свій високий клас, виграли луцькі "Чаклуни", обігравши "Апасних єнотів". Гравець "Чаклунів", майстер спорту України Андрій Литвиненко був визнаний "MVP" серед дорослих.

Підбиваючи підсумки, Дмитро Чайковський, який також є головним тренером БК "Волиньбаскет", високо оцінив шанси переможців луцького етапу у фіналі Чемпіонату України, який відбудеться 24 серпня у Києві.

"Для того, щоб перемогти у фіналі Чемпіонату України необхідно дуже серйозно готуватися. Ми намагаємося, щоб наші молоді гравці постійно прогресували та були одними з найкращих в Україні. Гадаю, що досвідчені "Чаклуни" мають чудові шанси на нагороди", – резюмував головний суддя турніру.

Сайт новин Волині "Конкурент" приєднується до оптимістичних прогнозів тренера "Волиньбаскета" та бажає успіху командам "Потрачено" і "Чаклуни" в фіналі Чемпіонату України.

Дмтро Чайковський підбиває підсумки турніру...><span class=Дмтро Чайковський підбиває підсумки турніру...

...Віктор Поліщук отримує подяку за регулярну підтримку та розвиток баскетболу на Волині...><span class=...Віктор Поліщук отримує подяку за регулярну підтримку та розвиток баскетболу на Волині...

...а найкращого спортивного фотографа Луцька Миколу Мартинюка відзначили, звісно ж, за постійну фотопідтримку змагань...><span class=...а найкращого спортивного фотографа Луцька Миколу Мартинюка відзначили, звісно ж, за постійну фотопідтримку змагань...

...гравець ...гравець "Чаклунів" Андрій Литвиненко став "MVP" серед дорослих...

...а  гравець ...а гравець "WASTED" Ярослав Войтович - серед юнаків...

......"Чаклуни"...

......"Потрачено"...

...та подяки партнерам.><span class=...та подяки партнерам.

Надрукувати
мітки:
коментарів