Поділитись:

Гунчик відповів на погані оцінки своєї роботи у рейтингу комітету виборців

Середа, 16 серпня 2017, 11:33

Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик прокоментував рейтинг голів держадміністрацій за версією Комітету виборців України, у якому він зайняв 23-тє, передостаннє місце.

Щодо цього він висловився у програмі телеканалу "Нова Волинь".

"Будь-яка інформація, яка є про тебе, повинна бути цікавою: чи позитивна, чи негативна, чи придуманий рейтинг, чи об'єктивний. Я завжди з увагою ставлюся до того, що пишуть про мене як про голову адміністрації, адже за цим завжди стоїть звичайний волинянин. Розумію, що є багато завдань, які ставлять перед собою мас-медіа, зокрема й отримати інофрмацію, побачити, як реагує голова ОДА, чи він ставиться до цього скептично, чи розуміє важливість того самого спілкування з журналістами. Для мене дуже важливо, що немає однобокого підходу. Бо коли про тебе забувають і перестають говорити – це найгірше. Я розумію для себе, хто замовляє ті рейтинги і як вони робляться", – розповів Гунчик.

Із його слів, те, що сьогодні робить КВУ, трохи нагадує бажання повпливати на імідж голів держадміністрацій.

"Мені прийшли всі матеріали комітету виборців, не тільки ті, що були опубліковані, я з ними ознайомився. Все, що стосується мене особисто, оцінюють добре, а наприкінці три зауваження: проблема з роботою голови Любомльської держадміністрації, не вдалося впорядкувати питання бурштину, а також голова ОДА нібито не зміг вплинути на конфлікт, який виник навколо ковельського ветсанзаводу. Також в тому рейтингу вказано, що оцінку діяльності дали експерти. Я дуже хотів ознайомитися з думкою цих експертів. Адже економічні цифри взяті переважно зі статистики. На все потрібно дивитися досить реалістично, давати оцінку тим чи іншим думкам, які є про тебе від різних людей, але головне, щоби це тебе не завантажувало і не створювало якість преценденти", – прокоментував голов ОДА.

Надрукувати
мітки:
коментарів