Поділитись:

У Луцьку три підприємці претендують на одне місце під кіоск

Четвер, 17 серпня 2017, 14:21

Два підприємці претендують на розміщення тимчасових споруд на місці, де ще один підприємець мала дозвіл на розміщення там тимчасових споруд і хоче його продовжити.

Робоча група, яка розглядає розміщення тимчасових споруд, надала пріоритет підприємцю Світлані Федоренко, яка попередньо мала право на розміщення тимчасової споруди. Про це сказала начальник управління розвитку підприємництва та реклами Наталія Рибай 17 серпня під час засідання міськвиконкому.

Відтак Наталія Рибай сказала, що проектами рішення пропонується надати Федоренко право на розміщення споруд і відмовити двом іншим підприємцям Цибуліній та Тищуку, які претендують на місце Федоренко. Ця ділянка розташована на розі вулиць Карпенка-Карого та Лідавської.

Представник підприємця Цибуліної Ольга Кудрицька сказала, що за чотири роки дозволу на розміщення споруд підприємцем Федоренко там нічого не робилось, а місце заросло дикими деревами та чагарниками.

"Немає гарантії, що ця ділянка буде облагороджуватись цим же підприємцем. У Цибуліної та Тищука поряд з цим місцем є СТО, яке зараз процвітає, туди приїжджає багато автомобілів. Підприємці хочуть, щоб їхні клієнти мали де відпочити та випити кави, поки їхнє авто обслуговується. Тому готові облагородити цю ділянку", – сказала Ольга Кудрицька.

Також представниця Цибуліної просила відмовити у розміщенні тимчасових споруд підприємцю Федоренко.

Світлана Федоренко запевнила, що в найближчі місяці зробить там благоустрій і поставить два павільйона. Вона пояснила, що за попередні роки цього не зробила, тому що всі кошти пішли на лікування стареньких батьків.

Член міськвиконкому Михайло Щур запропонував вивчити цю ділянку і надати право на розміщення тимчасових споруд одразу всім трьом підприємцям. Однак Наталія Рибай сказала, що це неможливо, і у висновку архітектури вказано, що там можна розмістити дві тимчасові споруди.

Відтак члени міськвиконкому вирішили продовжити право підприємця Федоренко на розміщення двох тимчасових споруд, але не на 4 роки, а на рік.

Надрукувати
мітки:
коментарів
21 березня 2024
07 вересня 2023
28 червня 2023
03 червня 2023
09:00
21 травня 2023
09 травня 2023
12 квітня 2023
03 квітня 2023
18 березня 2023
07 березня 2023