Поділитись:

Де купити торфобрикет і дрова у Луцьку*

Четвер, 24 серпня 2017, 09:00
Де купити торфобрикет і дрова у Луцьку*

Усі мріють про тепло і затишок у своїй оселі. Особливо, коли за вікном мороз, падає сніг та дме холодний вітер. Але, щоб у вашому будинку взимку була комфортна температура, потрібно готуватися заздалегідь, коли ціни на енергоносії (такі як дрова та торфобрикет) ще порівняно невисокі.

Після здорожчання природного газу для населення, чимало волинян перейшли з газового опалення та твердопаливні котли. Котли на твердому паливі мають ряд переваг. Серед них: доступність, автономність і дешевизна палива, а також те, що вибір палива залежить від самого господаря, а паливо для них (наприклад, кам'яне вугілля, палети, дрова чи торфобрикет) при відносно невисокої вартості дає величезний тепловий ефект.

Заощадливі господарі, які зрозуміли усі переваги і вже обладнали свої будинки котлами на твердому паливі, цікавляться, де купити у Луцьку торфобрикети чи дрова за доступною ціною? Щоб і якість була високою, і ціна низькою.

Купити торфобрикет у Луцьку

Торф'яний брикет, напевно, є найкращою альтернативою для твердопаливних котлів. Адже торфобрикет має високу тепловіддачу (приблизно 4000-4500 ккал/кг) при невисокій ціні. Крім того, брикети з торфу – це екологічне та біологічно безпечне паливо.

Перевага торфобрикету полягає в тому, що він легко розпалюється і довго горить (7-9 годин).

Торфобрикет застосовується для опалення різного типу будівель, дач, котеджів, промислових споруд, лазень, саун, теплиць та оранжерей. Саме тому має попит не лише у власників приватного житла, а й в промислових цілях.

Торфобрикет зручний для зберігання, він займає невелику площу і може зберігатись необмежену кількість часу.

Основні переваги, чому варто купити торфобрикет у Луцьку:

  1. Низька ціна. (Поставки здійснюється напряму з торфобрикетного заводу);
  2. Гарантована якісь. (Торфобрикет продається насипом);
  3. Зручна та швидка доставка. (Доставки торфобрикету по Луцьку та Волинській області, можлива протягом всього тижня без вихідних);
  4. Можливе невелике замовлення. (Мінімальне замовлення торфобрикету лише від 2-х тонн).

Фірма "Drova-plus" забезпечить вам швидку доставку якісного торфобрикету на замовлення.

Сайт "Drova-plus": https://drova-plus.io.ua
Email: [email protected]

Телефони: +38(098) 109 40 84; +38(050) 109 40 84.

Торфобрикет ЛуцькТорфобрикет Луцьк

Купити торфобрикет у ЛуцькуКупити торфобрикет у Луцьку

Купити дрова у Луцьку

Щодо дров, то потрібно розуміти, для яких цілей вони потрібні:

  • Для великої кількості тепла потрібно вибирати такі породи дров, як акація, дуб, горіх, береза. Якщо ж у Вас трохи засмітився димохід, для його прочищення рекомендують вибрати осику або вільху. Вони ідеально підійдуть для каміна.
  • Поліна з дуба і берези, також ідеально підійдуть для лазні. Якщо ж ви хочете наповнити лазню приємним запахом для максимального розслаблення, знадобляться вільха і липа. Однак пам'ятайте, що для лазні можна застосовувати лише сухі дрова.
  • Для приготування їжі на барбекю варто вибирати ті дрова, які здатні утворювати вуглини. Тому в цьому випадку відмінно підійдуть великі поліна дуба і акації. А щоб отримати особливий приємний аромат при приготуванні їжі, ці дрова можна поєднувати з фруктовими полінами.

Замовляйте недорогі, але якісні дрова у фірми "Drova-plus"

Сайт "Drova-plus": https://drova-plus.io.ua
Email: [email protected]

Телефони: +38(098) 109 40 84; +38(050) 109 40 84.

Колоті дрова у ЛуцькуКолоті дрова у Луцьку

Дрова-кругляк у ЛуцькуДрова-кругляк у Луцьку

Шукаючи торфобрикет у Луцьку, нас знаходять за такими пошуковими запитами:

Торфобрикет Луцьк, торфобрикети, ціна торфобрикетів, торфобрикет ціна за тонну, купити торфобрикет Луцьк.

Шукаючи дрова у Луцьку, нас знаходять за такими пошуковими запитами:

Дрова Луцьк, дрова ціна Луцьк, купити дрова у Луцьку, ціна дров, купити дрова, дрова Волинська область, дрова кругляк Луцьк, дубові дрова Луцьк, колоті дрова Луцьк, продам дрова в Луцьку, дрова рубані Луцьк, дрова дубові колоті.

Надрукувати
мітки:
коментарів