Поділитись:

Андрій Покровський відкрив оновлений "Промінь" у Луцьку (фото)

Четвер, 24 серпня 2017, 15:10
Андрій Покровський відкрив оновлений «Промінь» у Луцьку (фото)

Андрій Покровський відкрив оновлений «Промінь» у Луцьку (фото)

Бізнесмен та меценат, депутат Луцької міської ради Андрій Покровський презентував лучанам оновлений розважальний центр "Промінь".

Урочисте перерізання стрічки відбулося у четвер, 24 серпня, в День Незалежності України.

"Україна сьогодні святкує свій 26-й рік народження. Будемо відверті, за цей час ми пройшли тернистий шлях, але кожна перешкода загартовувала наш характер, змінювала нас зсередини і робила сильнішими як націю.

Андрій Покровський відкрив оновлений «Промінь» у Луцьку (фото)

На жаль, багато наших співвітчизників бачать лише один шлях порятунку від проблем – еміграцію. Вони розчарувались та втомились від брехні, беззаконня і корупції. Але я та мої однодумці не покинемо свою країну, бо це наша земля. Вся моя робота у місті, відновлення цього комплексу, робиться для того, щоб наші громадяни, лучани жили і розважались тут не гірше ніж в Австрії чи США, або хоча б в Польщі чи Естонії.

Ми, сильні та свідомі громадяни, повинні показати нашим співвітчизникам що вихід є. Що РАЗОМ день за днем ми відбудуємо свою власну державу, своє місто, свій дім. Радий, що День Незалежності поєднується з відкриттям розважального центру "Промінь", – Андрій Покровський привітав людей із подвійним святом.

Бізнесмен вшанував пам'ять покійного Луцького міського голови Миколи Романюка та подякував його заступнику Святославу Кравчуку за внесок у реконструкцію "Променя".

"Ми зобов'язані згадати Миколу Ярославовича Романюка, який би сьгодні відствяткував своє 59-річчя. Він щиро вірив у відродження міста і вболівав за реконструкцію "Променя". Вічна йому пам'ять і шана. Сьогодні тут присутні люди, які працювали з ним багато років – Святослав Кравчук. Велика вам вдячність за ваш внесок у цей проект і розвиток нашого міста.", – підкреслив меценат.

Андрій Покровський зазначив, що створення нового розважльного центру такого рівня, відкриє нові можливості для Луцька.

Андрій Покровський відкрив оновлений «Промінь» у Луцьку (фото)

"З'являться додаткові робочі місця, підвищиться рівень інвестиційної привабливості та розвиватиметься інфраструктура міста. Попереду нас чекає ще багато змін, але ми обов'язково реалізуємо свій потенціал і збудуємо європейський Луцьк", – сказав він.

Андрій Покровський відкрив оновлений «Промінь» у Луцьку (фото)

"Україна відбудеться як європейська держава лише завдяки нашій єдності. Тому закликаю усіх до єдності заради України! Вітаю усіх волинян із Днем Незалежності ! Слава Україні та слава Луцьку і лучанам!" – резюмував бізнесмен та вирушив перерізати стрічку.

Як виглядає новенький РЦ "Промінь" зсередини та яким було його відкриття – читайте у наступних матеріалах ІА"Конкурент".

Надрукувати
мітки:
коментарів