Поділитись:

Власник цукрового заводу в Луцьку хоче мільйон за приниження його честі

Вівторок, 29 серпня 2017, 09:15

Голова спостережної ради ВАТ "Гнідавський цукровий завод" Ярослав Галькевич подав до суду на активіста, голову Волинської обласної організації "Народний рух України" Дмитра Климука.

Через суд Галькевич хоче отримати від активіста 1 мільйон гривень моральної шкоди. Справу розглядатиме Луцький міськрайонний суд 30 серпня. Про це у Facebook повідомив Климук.

Зокрема йдеться про мітинг, який відбувся 22 червня на території цукрового заводу. Як зазначив Ярослав Галькевич, акція "стала засобом для власного піару (Галькевич має на увазі Дмитра Климука, – К.) і сценою для озвучення образ і наклепів на нього, а також подання населенню неправдивої інформації про причини неприємного запаху та роботу біоетанольного заводу". Ярослав Галькевич запевнив, що вся інформація про хімічні реакції, які відбуваються на заводі і які нібито призводять до збільшення захворювань населення, – брехня. Образило голову спостережної ради і гасло, під яким відбувався мітинг: "Галькевич вбиває українців!" Такі дії Климука Галькевич вважає хуліганством.

"Внаслідок дій Климука принижена моя честь, гідність і ділова репутація, а також заподіяно моральну шкоду, яка виразилася в моральних стражданнях та переживаннях, адже Климук принизив мене перед іншими людьми та поширив відомості про мене, які не відповідають дійсності. Крім мене, страждає моя сім′я, моя мати, мої діти і близькі мені люди, які обурені і глибоко переживають", йдеться у позові Галькевича.

Отож, Галькевич просить суд визнати недостовірної інформацію, озвучену Климуком, заборонити йому вчиняти дії, які принижуть честь і гідність Галькевича, спростувати в ЗМІ наклепи й образи щодо Галькевича, а такаж стягнути з Климука 1 мільйон гривень моральної шкоди.


Надрукувати
мітки:
коментарів
26 березня 2024
15:46
22 березня 2024
20 березня 2024
09:47
16 березня 2024
15 березня 2024
14 березня 2024
12 березня 2024