Поділитись:

У Луцьку з'явиться ще один ЦНАП

Вівторок, 29 серпня 2017, 16:32

У Луцьку орієнтовно через рік планують відкрити ще один Центр надання адміністративних послуг.

Про це стало відомо під час робочої зустрічі в ЦНАПі 29 серпня, – повідомляє ІА "Волинські новини".

Перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад розповів, що потреба відкрити ще один ЦНАП у Луцьку, який діятиме як філія основного центу, зумовлена переобтяженістю системи наявного луцького ЦНАПу через велику кількість відвідувачів, яку лише частково вдається розвантажити завдяки електронній черзі.

Тож було прийнято рішення облаштувати ще один Центр надання адміністративних послуг у місті, який міститиметься на першому поверсі приміщення РАЦСу. У майбутньому заплановано більшість відвідувачів ЦНАПу скерувати саме туди.

Зі слів Григорія Недопада, це пов'язано з тим, що новий центр знаходитиметься у зручному місті з огляду на курсування громадського транспорту та наявність стоянки.

Окрім того, заснування ще одного ЦНАПу в Луцьку – це крок у майбутнє з огляду на можливе добровільне приєднання до міста сільських рад Прилуцького, Гіркої Полонки та Підгайців, адже другий ЦНАП надаватиме свої послуги і мешканцям сіл, які входять до перерахованих сільських рад.

Роботи із облаштування майбутнього ЦНАПу мають розпочатися наступного року, а перерізати стрічку на відкритті філії планують уже наприкінці 2018 року.

Менеджер програм фонду "Східна Європа" Олена Саєнко своєю чергою звернула увагу на те, що луцький ЦНАП – один із найкращих в Україні.

Надрукувати
мітки:
коментарів