Поділитись:

"Базарні пристрасті" у Луцьку: що думають містяни (фото)

Неділя, 03 вересня 2017, 21:00

Бути чи не бути, ось питання!

Уже не перший рік тривають суперечки навколо розташування ринку "Центральний" у Луцьку. З однієї сторони – це робочі місця для сотень людей, з іншої – неймовірний безлад і гори сміття в історичній частині міста. Підприємці не надто хочуть "переселятись" на новий ринок на ЛПЗ, а влада вирішила поставити крапку –не продовжила облспоживспілці оренду частини землі.

А що з цього приводу думають самі мешканці, бути чи не бути ринку у центрі міста – про це ІА "Конкурент" запитав у лучан.

Ольга:

Ви знаєте, мені зручно, коли він (Ринок "Центральний", – К.) знаходиться тут, але я розумію, що він не дуже гарно виглядає, коли розташований у Старому місті. Як місцевість вирішить, я підтримаю. Якщо перенесуть до німецького заводу, буде незручне. По-перше, треба транспорт туди наладити, а так не дуже мені подобається, якби його переносили.

Лучанка:

Нам краще, зручніше, коли він тут. А так, хто знає... Мені так зручно, комусь незручно – дуже складно все.

Валентин:

Я проживаю закордоном. Думаю, так, варто переносити. Немає ні під'їзду ніякого, немає, де зупинитись. Якби зробили туди нормальний під'їзд маршруток і тролейбус запустили, тоді можна щось реально робити. А на сьогоднішній день воно нереально, тому що там не під'їдеш, нічого не візьмеш. Щоб перейти старшим людям до зупинки, їм потрібно долати путь до Богдана Хмельницького. Я за те, щоб переносити. Багато років назад треба було це зробити.

Іванка:

Не треба переносити. Люди звикли до нього, і коли зараз перенесуть, це буде невигідно і підприємцям, і людям буде важко.

Дмитро:

Не треба переносити. Зовнішній вигляд міста він не псує. Я чув, що його мають перенести десь на ЛПЗ, за місто, не знаю, чи так, то туди добиратись... Вже сюди звикли всі, а туди добиратись довше і непрактично.

Надія:

Ми не підприємці. Але людям потрібна робота. Але з іншої точки зору, я не згідна, що він там. Знайома розповідала, що були з Литви лікарі після зими зразу, пішли в замок... Там вигляд на базар був страшний! І вони були вражені... Це ж литовське це все...Неприємно було їм дивитись на те. Якби там облагородили, якби там прибрали, я думаю, там було б щось цікавіше...

Лучанин:

Складно сказати. Але комусь також не можна йти на поступки. От захотів там хтось заробляти... Там стоянка має бути? О...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СТАРИЙ РИНОК У ЛУЦЬКУ: ЗАБРАТИ НЕ МОЖНА ЗАЛИШИТИ

Надрукувати
мітки:
коментарів