Поділитись:

У Луцьку визначилися з тимчасовим керівником обласної дитячої лікарні

Середа, 17 лютого 2016, 17:52

Серед трьох пропонованих кандидатур на посаду виконувача обов'язків генерального директора Волинського дитячого територіального відділення члени профільної комісії Волиньради підтримали Людмилу Гагаловську.

Як повідомив під час засідання постійної комісії обласної ради з питань соціального захисту населення, охорони здоров'я, материнства та дитинства 17 лютого голова комісії Олександр Зінчук, оскільки термін дії контракту з попереднім керівником медичного закладу Григорієм Ващиліним закінчився, отже, на обговорення винесли питання про призначення виконувача обов'язків генерального директора Волинського обласного дитячого територіального медичного об'єднання до 31 березня заступника гендиректора з медичної частини Людмилу Гагаловську, - інформує ІА Волинські Новини.

Як відомо,10 лютого під час сесійного голосування депутати облради підтримали проект рішення про звільнення з посади гендиректора Волинського дитячого територіального відділення Григорія Ващиліна.

Раніше з'явилася інформація від Антикорупційного руху про те, що Григорій Ващилін "просуває" власний бізнес у себе ж на роботі. Згодом активісти оприлюднили в інтернеті фото особняка, в якому начебто проживає Ващилін.

Після оприлюднення вищезгаданої інформації у місцевих ЗМІ, Ващилін написав заяву про звільнення з посади.

Надрукувати
мітки:
коментарів