Поділитись:

Луцький підприємець надумав торгувати охолоджувальними напоями восени

Середа, 06 вересня 2017, 10:21
Луцький підприємець надумав торгувати охолоджувальними напоями восени

Підприємець Василь Попович просив виконком дозволу на розміщення кіоску, в якому торгуватимуть охолоджувальними напоями до 15 жовтня.

Міськвиконконком розглянув проект рішення про розміщення підприємцем Поповичем групи тимчасових споруд на вулиці Глушець, 1 для торгівлі охолоджувальними напоями (пивом, квасом, водою) на термін до 1 березня 2018 року, а функціонуватиме кіоск до 15 жовтня. Про це розповіла начальник управління розвитку підприємництва та реклами Наталія Рибай 6 вересня під час засідання міськвиконкому.

Члена виконкому Ігоря Муковоза здивувало те, що дозвіл на торгівлю такими специфічними товарами як для осені просять щоб торгувати до 15 жовтня. До того ж, зі слів Муковоза, ці споруди розміщуватимуться фактично на Старому ринку.

"Щодо Старого ринку ухвалили кардинальне рішення – створена робоча група, яка буде вивчати це питання і дасть пропозиції керівництву міста. Щодо того, що пізно восени хочуть торгувати такими товарами, – це теж для мене дивно", – сказав в.о. міського голови Григорій Пустовіт.

Член міськвиконкому Михайло Щур також поцікавився, яка логіка брати дозвіл до березня 2018 року, якщо зрозуміло, що з жовтня до березня ніхто торгувати охолоджувальними напоями не буде.

"Дійсно, підприємець таким чином резервує за собою місце. Але ж суб'єкт господарювання навіть не працюючи сплачуватиме кошти в бюджет", – сказала Наталія Рибай.

Відтак члени міськвиконкому підтримали проект рішення.

Надрукувати
мітки:
коментарів