Поділитись:

Мешканці Львівської не хочуть бачити базару у себе під вікнами

Вівторок, 19 вересня 2017, 17:45
Мешканці Львівської не хочуть бачити базару у себе під вікнами

Жителі вулиці Львівської, 112 просять не розташовувати МАФи підприємців з ринку "Львівський" поблизу своїх будинків.

"Це буде антисанітарія і неможливість під'їзду до наших будинків". Про це сказав житель вулиці Львівської пан Любомир 19 вересня під час засідання комісії з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

"Підприємці, що були на вулиці Львівській, торгували сурогатом, і всі алкоголіки Львівської будуть там, а це спальний район, і ми там живемо. Встановлення групи МАФів - це є ринок, і ми категорично всі проти", - пояснив позицію мешканців спального району Любомир.

Читайте також: НА ЛУЦЬКОМУ РИНКУ "ПАЛЕНКУ" ПРОДАВАЛИ РАЗОМ З ПОХОРОННИМИ ВІНКАМИ (ФОТО)

Заступник начальника управління містобудування та архітектури Антоніна Лохманова пояснила, що розміщення ринку там неможливе. Єдине, що там дозволено, – ставити окремі магазини, а таких магазинів (у вигляді МАФів) планують встановити біля 20.

"Невже звернення 14 підприємців важливіше звернень жителів всієї вулиці?" - поцікавився лучанин.

Голова комісії та депутат Андрій Козюра сказав, що такі питання – не зовсім їхня компетенція. Втім вирішили, що варто під час прийняття рішення щодо перенесення ринку на Львівській врахувати звернення окремих мешканців вулиці щодо недопущення облаштування ринку на цій ділянці.

Читайте також: У ЛУЦЬКУ ПІДПРИЄМЦЯМ РИНКУ "ЛЬВІВСЬКИЙ" ШУКАЮТЬ МІСЦЯ ДЛЯ ТОРГІВЛІ

Надрукувати
мітки:
коментарів