Поділитись:

Підсумки виконкому: пошук перевізника, демонтаж гаражів і переселення квіткового ринку

П'ятниця, 22 вересня 2017, 20:00
Підсумки виконкому: пошук перевізника, демонтаж гаражів і переселення квіткового ринку

На засіданні луцького міськвиконкому, яке відбулось 22 вересня, розглянули більше 70 питань порядку денного.

Члени міськвиконкому підтримали проект рішення, відповідно до якого Луцька міська рада здійснить виконання договору гарантії, відшкодування та підтримки проекту між Луцькою міською радою та Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР) на суму 1 мільйон 300 тисяч гривень. Також проект рішення передбачає погашення заборгованості перед бюджетом Луцька до кінця 2027 року, яка виникла у зв'язку з виконанням гарантійних зобов'язань перед Європейським банком реконструкції та розвитку.

Крім того, погодили інвестиційну програму для КП "Луцькводоканал" на 2018 рік, яка має річний обсяг фінансування 8 мільйонів 516 тисяч гривень (без ПДВ), зокрема на водопостачання – 3 мільйони 662 тисячі гривень, водовідведення – 4 мільйони 854 тисячі гривень.

***

Після того, як взяли до відома заслухану інформацію про хід виконання Комплексної міської програми "Здоров'я лучан" на 2016-2017 роки та про результати роботи відділу державного архітектурно-будівельного контролю Луцькради за підсумками січня-серпня 2017 року, члени виконкому перейшли до розгляду питань "транспортних".

Передусім підтримали проект рішення про проведення конкурсу на перевезення пасажирів за автобусним маршрутом загального користування №6 "вул.Конякіна- с.Брище". Адже термін попереднього договору завершився. Дата оголошення конкурсу – 28 вересня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЛУЦЬКУ ШУКАТИМУТЬ ПЕРЕВІЗНИКА НА МАРШРУТ №6

Також трьом членам Волинського обласного ветеранського громадсько-культурного товариства "Холмщина" погодили видачу посвідчень для безкоштовного проїзду в міському транспорті. Такі ж посвідчення для безкоштовного проїзду на 2017 рік отримали три представники муніципальної варти.

***

Після засідання міськвиконкому зникнуть металеві гаражі та конструкції на вулиці 8 Березня, 39; Новочерчинській 1, 3, 17, 25, 31; металеві конструкції у дворі між будинками 63-а та 73 на вулиці Львівській; на Лідавській, 2, Теремнівській, 68, на проспекті Президента Грушевського, 26, на вулиці Гордію, 39 і демонтують літній майданчик за торговим кіоском на зупинці громадського транспорту, що по вулиці Гордіюк також.

***

Також квітковий ринок, який до цього часу був у сквері на проспекті Волі, переїде до Волинської обласної філармонії. Тим більше, що виконком вніс зміни в додаток 3 до рішення виконавчого комітету міської ради від 18.05.2016 № 283-1 "Про затвердження комплексних схем розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на центральних вулицях міста". До того ж підприємцям Олександру Когуту, Галині Савчук, Миколі Паюку, Тарасу Бондарчуку, Тетяні Бондарчук дали дозвіл на встановлення стаціонарних тимчасових споруд на проспекті Волі, 46. Тобто там, де знаходиться філармонія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: КВІТКОВИЙ РИНОК У ЛУЦЬКУ НЕВДОВЗІ "ПЕРЕЇДЕ" ДО ФІЛАРМОНІЇ

Також дозволили продовжити розміщення тимчасової споруди підприємцю Троцюку на вулиці Лідавській, 2, "Волиньтабаку" на вулиці Кравчука і Кондрашенко на вулиці Кічкарівській, 2.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ПІДСУМКИ ВИКОНКОМУ: ПОПРОЩАЛИСЬ ІЗ ПЕРЕВІЗНИКОМ, ЗНЕСЛИ БУДИНОК ТА ВСТАНОВИЛИ КІОСКИ

Надрукувати
мітки:
коментарів