Поділитись:

Юлія Вусенко подала до суду на Луцькраду

П'ятниця, 22 вересня 2017, 15:10

Депутат міськради Юлія Вусенко подала до суду на Луцьку міську раду із проханням визнати її "повторне" звільнення з посади 6 липня протиправним та скасувати відповідні пункти ухваленого рішення.

Про це повідомляє ВолиньPost.

Після постанови апеляційного суду Львівської області від 4 липня про поновлення Вусенко на посаді секретаря Луцької міської ради 6 липня 2017 року рада ухвалила рішення №27/4 "Про втрату чинності рішення ради". У 1 пункті документа йшлося, що рішення від 15 березня 2017 року "Про припинення повноважень секретаря Луцької міської ради Вусенко Ю.В" втратило чинність. Проте у пунктах 2 та 3 передбачалося дострокове припинення повноважень секретаря Вусенко та звільнення її з посади того ж таки 6 липня.



Тож у позові Вусенко просить визнати протиправними та скасувати пункти 2, 3 рішення Луцькради №27/4 від 6 липня 2017 року.

Проте на перше судове засідання представники Луцькради не з'явилися. До суду надійшло клопотання із проханням перенести засідання у зв'язку із проведенням виконкому. Позивач не заперечувала, тож розгляд перенесли на 11:30 20 жовтня.


Надрукувати
мітки:
коментарів