Поділитись:

Луцьк – у ТОПі за найнижчою вартістю оренди однокімнатних квартир

Неділя, 24 вересня 2017, 15:15

Визначили середні ціни на оренду однокімнатного житла в багатоквартирних будинках старого житлового фонду, розташованих на околиці обласних центрів України у вересні 2017 року.

Портал Domik.ua вивчає і відстежує ситуацію на ринку нерухомості України з 2002 року. Цього разу вдалося провести опитування серед професійних українських ріелторів про те, за скільки можна зняти однокімнатну квартиру в багатоквартирних будинках старої споруди країни.

За підсумками опитування з'ясувалося, що орендувати житло невеликій площі за прийнятну ціну можна на околиці обласних центрів України. Важливо, що такого роду ситуація простежується в кожному українському місті.

Середні ціни на оренду однокімнатних квартир в будинках старого житлового фонду України:

Місячна плата формується виходячи з планування, площі і комплектації житлового об'єкта, тому може відрізнятися від вищенаведених показників.

Найдорожче зняти однокімнатну квартиру можна в будинках старого житлового фонду Києва - за 9000 грн. В інших центральних областях України найвищі показники простежуються в Дніпрі - 3000 грн. Найдешевше житло виставлено на оренду в Кропивницького - 2000 грн.

У Західній Україні найбільш висока вартість оренди квартир невеликої площі в багатоквартирних будинках старої споруди простежується у Львові - 4000 грн. Як з'ясувалося, найдешевше зняти однокімнатне житло можна в Чернівцях - за 2300 грн.

У Східній Україні найдоступніші за ціною квартири можна орендувати в Запоріжжі - за 2000 грн. Максимально дорого зняти однокімнатний житловий об'єкт можна в багатоквартирних будинках старого житлового фонду Харкова - за 4000 грн.

У Південній Україні діапазон цін на оренду житла маленької площі в середньому коливається в межах 2200-7000 грн. Зняти однокімнатну квартиру дорого клієнти можуть в будинках старої споруди Одеси - за 7000 грн. Найменший розмір орендної плати зафіксовано в Миколаєві - 2200 грн.

У Північній Україні найменші показники відзначені в Сумах - 1800 грн. Найбільш дорогі однокімнатні квартири виставлені на оренду в багатоквартирних будинках старого житлового фонду Житомира та Чернігова - 2500 грн.

Надрукувати
мітки:
коментарів