Поділитись:

У Луцькраді розповіли про перевірки закладів спортлото

Вівторок, 26 вересня 2017, 11:34

Луцькі поліцейські розповіли, що під час рейдів щодо перевірки цілодобових магазинів на предмет продажу алкоголю після 10-ї вечора заодно перевіряють і заклади спортлото.

Поліцейські разом з муніципальною вартою та з представником управління розвитку підприємницької діяльності та реклами під час рейду цілодобовими магазинами, які працюють в місті, перевіряють одночасно і заклади спортлото. Про це йшлося 26 вересня з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва.

На комісії розповіли, що проблеми під час перевірок виникають такі, що працівники спортлото представляються стажерами, які стажуються за незрозумілим договором. Поки учасники рейдів викличуть патрульну і поки вона доїде всі розбігаються. Буває таке, що варто перевірці вийти на вулицю за ними ж одразу зачиняють двері на замок.

Голова комісії і депутат Олександр Козлюк порадив щодо таких моментів звертатися в інспекцію праці. Також він підняв питання щодо продажу алкоголю після десятої вечора цілодобовими магазинами і торгівлю алкоголем та тютюновими в стометровій зоні шкіл. Він розповів, що на Соборності, 32 досить часто на зупинці молодь розпиває алкоголь, вчиняє бійки. Так нещодавно там побили чоловіка.

"В нас є суб'єкти господарювання, які в стометровій зоні поблизу шкіл торгують алкоголем. Наприклад на проспекті Волі є супермаркет, а через дорогу магазин "Айва", біля четвертої гімназії. За нашим рішенням міськради їм заборонено продавати алкоголь в стометровій зоні, але є прогалини в законодавстві і вони спираються на те, що у них є ліцензія на продаж", - сказав Олександр Козлюк

Представник поліції зауважив, що досить часто вони при виявлені порушень щодо продажу алкоголю складають протоколи. Відтак нещодавно склали три протоколи щодо продажу фальсифікату.

Надрукувати
мітки:
коментарів