Поділитись:

Святослав Кравчук сказав, яким має бути Старий ринок у Луцьку

Вівторок, 03 жовтня 2017, 15:10
Святослав Кравчук сказав, яким має бути Старий ринок у Луцьку

Багаторічний перший заступник Луцького міського голови, діючий депутат Волинської обласної ради Святослав Кравчук розповів, яким бачить вирішення конфлікту, що виник навколо Центрального ринку міста.

Свою позицію він озвучив в інтерв'ю для ділового видання Волині "Конкурент".

"Вирішувати цю проблему потрібно було по-іншому. Варто проаналізувати кожну торгову точку, дати можливість тим людям, які справді не мають робочих місць, отримати нову роботу", – сказав досвідчений управлінець.

Загалом, Кравчук підтримує депутатський корпус Луцькради та також вважає, що Центральний ринок не може існувати в теперішньому вигляді.

"Ця територія повинна змінити своє призначення. Для початку там необхідно облаштувати паркомісця. Надалі створити "кишеню", щоб не було скупчення громадського транспорту. Ну й звісно, потрібно провести благоустрій та зробити Старий ринком, щонайменше таким, як в Києві "Бессарабка". Все інше повинне відмирати. Ніколи не буде так, що всі залишаться задоволеними. Головне, щоб була користь для міста", – резюмував політик.

Нагадаємо, що Луцька міська рада вирішила відмовити у договорі оренди землі Волинській спілці споживчих товариств на частину землі. Щодо ще однієї ділянки, то оренду продовжили лише на рік і вирішили, що ринок потребує змін.

Інтерв'ю зі Святославом Кравчуком вийде на сторінках ІА "Конкурент" сьогодні о 21:00.

Надрукувати
мітки:
коментарів