Поділитись:

Саакашвілі розповів про стосунки з Тимошенко

П'ятниця, 06 жовтня 2017, 21:00

Колишній президент Грузії, екс-голова Одеської облдержадміністрації Михайло Саакашвілі був не в захваті від спільної прес-конференції 2009 року тодішніх прем'єр-міністрів Росії а України Володимира Путіна та Юлії Тимошенко. Одначе нині суттєвих претензій до неї немає.

По це він повідомив 6 жовтня у інтерв'ю на ток-шоу "Протилежний Погляд LIVE". Нагадаємо, що під час нашумілого перетину кордону Михайлом Саакашвілі 10 вересня 2017 року, підтримати його приїхала лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко.

Поза тим, в мережі з'явилося відео спільної прес-конференції Тимошенко та Путіна формату 2009 році під час якого лідер "Батьківщини" так і не засудила вторгнення Росії у Грузію, зате підтримала жарт Путіна стосовно моменту з краваткою Саакашвілі.

"Мені не сподобалася прес-конференція Тимошенко з Путіним, я це говорив і Юлі. Але хочу підкреслити, що її уряд підтримав у всіх формальних документах нашу (Грузії, - "Конкурент") територіальну цілісність, надав гуманітарну допомогу. І депутати від "Батьківщини" підтримали у всіх міжнародних організаціях, тому суттєвих претензій у мене до неї немає", – зазначив Саакашвілі.

Водночас екс-президент Грузії підкреслив, що має претензії до президента України Петра Порошенка через те, що він, за твердженням Саакашвілі, працюючи в українському уряді, зловживав посадою міністра, ведучи торгівлю з Абхазією.

Надрукувати
мітки:
коментарів