Поділитись:

Vox populi: чи мерзнуть лучани у своїх квартирах (фото)

Неділя, 08 жовтня 2017, 21:00

Осінь настала, холодно стало... А опалення ніхто й думає включати! Влада все економить і чекає, коли буде +8 °C, в аптеках в розпалі "жовтневі жнива", а містяни шмигають носами і мерзнуть у своїх квартирах.

"Конкурент" запитав у лучан, чи холодно у їхніх помешканнях, як вони гріються і чи варто вже зараз починати опалювальний сезон. І ось що думають з цього приводу мешканці Луцька:

Віталій та Іванна:

Ми живемо у приватному будинку, у нас автономне опалення. Вже потрохи прогріваємо. А в квартирах зовсім не тепло. У нас багато знайомих, які живуть у квартирах, то всі економлять, бо дуже дорого. Вважаємо, що там, де є діти, то давно треба включати. Хіба, якщо ви морж, то не треба. Як грітися? Постійно бігати треба! Якщо молода сім'я, можна і по-іншому грітися. Вже пора включати – вітер, холодно, хоч морозу немає, але ж вітер.

Катя:

У нас в квартирі холодно. Вже пора включати опалення. Поки немає опалення, рятує теплий одяг, ковдри, обігрівач.

Леонід:

У нас автономне опалення, то тепло. На повну ще не гріємо, але на вечір включаємо, на день виключаємо. Думаю, що пора вже включати опалення. +8 °C – то низька температура, навіть +10 °C вже холодно. Треба просити, щоб включали опалення, інакше як нагрієшся? Утепляти вже пізно... Електрика теж дорога, камін включити – то не вихід. Хіба одну кімнату гріти, бо ж все приміщення не нагрієш.

Олексій:

Вже пора опалення включати, але ж наші закони... Кожен гріється у свій спосіб.

Алла:

Я живу на Січовій, то у нас ще холодно. Але мені не холодно. Ще можна потерпіти і поекономити трохи, не так ще страшно. Але сім'ям з маленькими дітьми то, звичайно, холодно, треба щось думати. А ви знаєте, що в холоді люди довше живуть?

Даша:

Холодно. Дуже. Норму щодо середньодобової +8 °C можна було б підняти. Хоч дві піжами одягай! На навчанні в куртках доводиться сидіти. Вдома сиджу під каміном. Вже можна було б включати опалення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів