Поділитись:

Показали, як ремонтують прибудинкові території на чотирьох вулицях Луцька (фото)

Понеділок, 09 жовтня 2017, 18:18

9 жовтня у Луцьку проінспектували ремонт прибудинкових територій.

На вулиці Наливайка, 10,10а,12 тривають роботи з влаштування бруківки на проїзній частині та тротуарах. Вартість робіт становить 2 млн 800 тис. грн, - повідомив радник міського голови Ігор Поліщук на своїй сторінці у Facebook.

"Вулиця Липинського - один з найдорожчих об'єктів, вартість робіт тут становить 10 млн 363 тис. грн. Проектом передбачено влаштування тротуарів, пішохідних доріжок, велосипедної доріжки, асфальтування проїзної частини, будівництво мережі зовнішнього освітлення, також тут буде зроблено два "лежачих поліцейських", - пише Поліщук.

Також додає, що тривають роботи на прибудинковій території по вулиці Захарова, 12,14. Тут вкладають бруківку на тротуарах та асфальт на проїзній частині. Вартість робіт — 2 млн 686 тис. грн.

Завершуються роботи з влаштування бруківки на тротуарах та асфальту на проїжджій частині на прибудинковій території й на вулиці Львівська, 63, 63а. Вартість становить близько 1,5 млн грн.
Проводиться поточний ремонт тротуарів на вулиці Степана Бандери. На ці потреби виділено більше 700 тис. грн.

Підрядники в абсолютній більшості випадків якісно та добросовісно виконують ремонт. Більшість об'єктів буде здано до кінця поточного місяця.

Надрукувати
мітки:
коментарів