Поділитись:

Lutsk Fashion Weekend: у "Промені" відбудеться наймодніша подія осені*

П'ятниця, 13 жовтня 2017, 14:15


Вже у листопаді Луцьк перетвориться на столицю моди.

24 листопада у РЦ "Промінь" стартує Lutsk Fashion Weekend, під час якого відбудуться покази українських дизайнерів та брендових магазинів, які представлять свої нові колекції.

"Ми постійно експериментуємо з локаціями і, проаналізувавши минулі роки, кількість людей, які відвідали показ, цього року вирішили, що ми можемо розраховувати на більшу аудиторію. Адже людей, які цікавляться модною індустрією, у Луцьку дійсно багато. Тому думаю, що кіноконцертний зал РЦ "Промінь", який налічує 768 місць, допоможе нам створити дійсно великі масштаби дійства" – говорить Анна Тріль, організатор Lutsk Fashion Weekend.

"Враховуючи потужності нашого комплексу та креативність заходів, які у нас проходять, з радістю зголосились виступити співорганізаторами Lutsk Fashion Weekend. Окрім показів, плануємо представити для наших гостей цікаву розважальну програму. У холі можна буде придбати речі з показів у шоу-румах від дизайнерів, а також на відвідувачів чекає фуршет на фуд-корті, що знаходиться на 4-му поверсі РЦ "Промінь". Плануємо створити новий формат, щоб показати, наскільки масштабно такі заходи можуть проходити в нас в Луцьку", – розповідає Ірина Ярощук, директор консалтингової компанії EmotionGroup.

У програмі заходу Lutsk Fashion Week візьмуть участь такі дизайнери: KUMA ukrainian fashion house, Karol by Kateryna Karol, ПараSolo та інші. Також приїдуть дизайнери зі Львова, Одеси та Києва.


Запрошення можна придбати за адресою: вул. Лесі Українки, 52 або у касах кінокомплексу MULTIPLEX, що на 1-му поверсі РЦ "Промінь".

Надрукувати
мітки:
коментарів