Поділитись:

У Луцьку з'явиться сучасний Центр обслуговування клієнтів "Волиньгаз"

П'ятниця, 13 жовтня 2017, 15:37

У Луцьку під брендом РГК ПАТ "Волиньгаз" та ТзОВ "Волиньгаз Збут" офіційно відкриють сучасний Центр обслуговування клієнтів (ЦОК).

Про це повідомляє прес-служба ПАТ "Волиньгаз".

Якісно та оперативно в одному офісному приміщенні європейського формату волинян консультуватиме 10 комунікабельних менеджерів, які володіють універсальними навичками. Споживачі здійснюватимуть різноманітні операції – оплату послуг, укладення договорів на розподіл та постачання газу, замовлення довідок і консультації щодо особового рахунка, оформлення технічної документації на приєднання до газової мережі та ін.

Родзинка Центру – автоматизована електронна черга. Програмне забезпечення дозволить оптимально розподілити клієнтські потоки, а завдяки голосовим повідомленням та електронним табло споживачів інформуватимуть щодо наявності і номеру місця вільного фахівця. Адміністратор зони ресепшн завжди буде готовий допомогти відвідувачу скористатися терміналом електронної черги, сенсорними моніторами "тонкий клієнт" для реєстрації Особистого кабінету споживача газу або провести оплату через платіжні термінали.

Зручне місцерозташування в найбільш густонаселеному мікрорайоні Луцька, сучасний дизайн, просторі, світлі та зручні приміщення, ергономічні дивани та кулери з водою, безплатний WI-FI – необхідний комфорт клієнтам при наданні послуг. Особливу увагу розробники приділили зручному зонуванню, щоб клієнти могли легко орієнтуватися всередині. Зручно буде завітати до ЦОК людям із обмеженими фізичними можливостями, бо при вході в приміщення є спеціальний пандус, а також обладнаний під їх потреби санвузол. Комфортно себе почуватимуть і батьки з дітками - на них у новому офісі облаштований спеціальний дитячий куточок.

Центр обслуговування клієнтів працюватиме з понеділка по п'ятницю з 8:00 до 17:00 год, без обідньої перерви.

Вихідні: субота і неділя.

Новий офіс знаходиться за адресою: м.Луцьк, пр. Молоді, 14 А. Щодня, окрім вихідних, понад 600 споживачів природного газу міста Луцька та Луцького району зможуть одержати консультації та проводити різноманітні операції.

Із 17 жовтня Центр обслуговування клієнтів, що на вул. І.Франка, 12, у зв'язку з переїздом не працюватиме.

Надрукувати
мітки:
коментарів
20 жовтня 2023
15 травня 2023
17 березня 2023
23 вересня 2022
16:05
22 червня 2022
03 червня 2022
18:46
25 травня 2022
03 березня 2022
27 вересня 2021
24 вересня 2021