Поділитись:

Лучан кличуть на моторошно-захоплюючі розваги*

Понеділок, 16 жовтня 2017, 21:25
 Лучан кличуть на моторошно-захоплюючі розваги*

У РЦ "Промінь" відбуватиметься Halloween Weekend, котрий триватиме з 28 по 31 жовтня.

РЦ "Промінь" готує для своїх відвідувачів щось по справжньому моторошне та захоплюючо-жахливе, запевняють організатори.
28 жовтня у холі відбуватимуться дитячі квести, конкурси та розіграші для сміливців. Не проґавте можливість виграти особливі призи від орендарів та спонсорів закладу – одягніть костюм та здивуйте оточуючих. Також на відвідувачів чекають персонажі з відомих фільмів жахів, фотозони та сеанси страшного кіно.
Долина Смугастого Носорога перетвориться на містичне, наповнене загадками місце, де малюки зможуть разом переглянути страшні мультфільми, взяти участь у супер жахливому майстер-класі та відірвуться на моторошній диско. Біймось разом зі Смугастим!

Дорослі тим часом зможуть відпочити на тематичній вечірні у "George's Club", де дівчата здивують своїми образами, а ді-джеї музикою. Не забуваємо і про смачну кухню та боулінг-більярд зони. "George's Club" пропонує не лише приємний відпочинок, а й гарячу вечірку.

А НАЙОСОБЛИВІШОЮ забавою, котру готує РЦ "Промінь" буде ПІШОХІДНИЙ КВЕСТ від lutsk.quest.ua, який розпочнеться і завершиться безпосередньо у РЦ "Промінь". Наповнений цікавими загадками для відважних любителів жахів. Нічого не буде таким моторошним цього року у Хеловін, як святкування РЦ "Промінь", котре "Забере твоє серце та залишить в своїх стінах назавжди!"

Для того аби зареєструватись на квест, потрібно відправити імена та контакти учасників команди.
Кількість учасників: 3-5 осіб
Вік: 18+
Довідка: +380 (68) 525 90 09

 Лучан кличуть на моторошно-захоплюючі розваги*

Надрукувати
мітки:
коментарів