Поділитись:

Наркоторговці на березі Стиру виготовляли амфетамін

Вівторок, 17 жовтня 2017, 10:31

У Луцьку затримали групу з трьох осіб, які займались виготовленням та розповсюдженням амфетаміну в обласному центрі Волині.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

Серед затриманих – 32-річний лучанин, який перебував у полі зору правоохоронців, адже у квітні 2017 року уже збував громадянину амфетамін.

13 ж жовтня 2017 року він, незаконно придбавши з метою збуту цю психотропну речовину, розфасував її у п'ять поліетиленових пакетиків, аби збути, проте ці пакети з майже 4 г амфетаміну були вилучені в нього правоохоронцями під час огляду.

У двох інших затриманих – 28-річного та 30-річного мешканців Луцька, які на березі річки Стир в селі Підгайці виготовили партію амфетаміну, під час обшуку автомобіля вилучили два згортки з цією психотропною речовиною загальною масою понад 23 г, що є особливо великим розміром.

До цього правоохоронці уже задокументували факти продажу громадянам у вересні цього року психотропів молодшим із наркоділків.

Наступного дня, 14 жовтня 2017 року, затриманим повідомили про підозру у незаконному придбані, зберіганні з метою збуту та незаконному збуті психотропної речовини, а також у незаконному виготовленні, перевезенні з метою збуту психотропної речовини в особливо великих розмірах, вчиненому повторно й за попередньою змовою групою осіб.

Усім трьом наркоділкам обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб..

Надрукувати
мітки:
коментарів