Поділитись:

Нацрада пояснила, чому не надала "Громадському радіо" в Луцьку частоту

Вівторок, 24 жовтня 2017, 12:20

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення надала відповідь на колективне звернення з проханням переглянути рішення про надання FМ-частоти в Луцьку. Схоже, змінювати його у раді підстав не бачать.

Текст відповіді "Конкуренту" надала луцька журналістка Мая Голуб, яка ініціювала збір підписів під звернення до Ради. Тоді було зібрано 479 підписів. Прохачі підтримували "Громадське радіо" у Луцьку. Воно програло частоту в Луцьку 106,2 МГц радіомережі "Хіт ФМ".

Загалом на конкурс заяви подали 5 конкурсантів, які презентували власні концепції розвитку мовлення.

"Розглянувши заяви претендентів на участь у конкурсі на отримання ліценції на мовлення з використанням частоти 106,2 МГц у Луцьку Волинської області, керуючись пунктами а), в) частини 14 статті 25 закону України "Про телебачення та радіомовлення", Національна рада надала перевагу ТОВ "Телерадіокомпанія "Медіа Маркет", м. Київ, телерадіоорганізації, яка здатна найкраще забезпечити виконання конкурсний умов, зокрема, має перевагу серед інших претендентів у фінансово-економічних та професійно-технічних можливостях телерадіомовлення.

Хочемо Вас запевнити, що Національна рада об'єктивно підходила до ухвалення рішень щодо переможця конкурсного відбору, особливо у цей час, коли необхідно враховувати інформаційну ситуацію у державі", - йдеться у відповіді.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів